Celeb

Vasvári Vivien a fájdalmas múltjáról mesélt: le kellett mondania az álmairól

Bors

2020. április 4. szombat 18:15

12 évvel ezelőtt indult volna a pekingi olimpián Vasvári Vivien, aki egy csúnya sérülés miatt nem tudott részt venni a rangos eseményen.

Noha évekkel később újra megpróbálkozott imádott sportjának, a futásnak hódolni, ám Vivien szerint az a családdal nem egyeztethető össze, így inkább lemondott az álmáról.

– Nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy ezt leírjam-e nektek! De úgy döntöttem, megteszem, hiszen ez vagyok én, ez az én történetem – kezdte a közösségi oldalán a luxusfeleség.

– 14 éves koromtól jöttek a kisebb-nagyobb tragédiák az életemben, a rengeteg fájdalom és szenvedés. Kezdődött azzal, hogy 14 évesen majdnem megerőszakoltak az erdőben, amikor futottam. Hála az edzőmnek és apukámnak, hogy nem voltak messze tőlem és elkapták. Nagyon nehéz volt feldolgozni! Szörnyű látvány és az érzés, hogy ott is maradhattam volna! Amikor a 2008-as Olimpia előtt megsérültem minden reményem elveszett! Összetörtem teljesen, annyira, hogy azt gondoltam sosem lesz erőm felállni! Mai napig apukámmal sírás nélkül nem tudunk erről a témáról beszélni, akkora fájdalom! Rengeteget sírtam, nem mentem sehova, nem beszéltem a barátaimmal...bezárkóztam! 2 hónapba telt, hogy magamhoz térjek, és azt mondjam...”Nem törhetsz össze, Vivi menned kell tovább, hajtani az álmaidat!”  Erőt vettem, 18 évesen felköltöztem egyedül Budapestre, nem bírtam Nyíregyházán élni, mert a sport miatt minden odakötött! Elvégeztem egy műköröm-pedikűr tanfolyamot hobbyból, hogy lefoglaljam magamat, addig ameddig nem mehetek vissza futni az izomszakadás miatt. (2év) Aztán újra kezdtem, de nem ment! Nem volt erőm! Arra gondoltam, hogy a sport mellett nagyon nehéz családot alapítani, én pedig nagyon vágytam erre már 20 évesen! Plusz mi van, ha megsérülök újra...mi lesz? Feladtam! – írja Vivien, aki inkább a családalapítást választotta az élsport helyett, s noha gyermekei születését a legnagyobb csodának tartja, mégis minden nap hiányzik neki a futás, amiről örökre lemondott.

View this post on Instagram

⭐️Nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy ezt leírjam-e nektek! De úgy döntöttem, megteszem hiszen ez vagyok ÉN, ez az én törtènetem. 🙋🏼‍♀️ Szóval...14 éves koromtól jöttek a kisebb-nagyobb tragédiák az életemben, a rengeteg fájdalom és szenvedés...😔 kezdődött azzal, hogy 14 évesen majdnem megerőszakoltak az erdőben, amikor futottam. 😢 Hála az edzőmnek és apukámnak, hogy nem voltak messze tőlem és elkapták. 🙏🏻 Nagyon nehéz volt feldolgozni! 😢Szörnyű látvány és az érzés, hogy ott is maradhattam volna! ☹️ Amikor a 2008-as Olimpia előtt megsérültem minden reményem elveszett! 😢 Összetörtem teljesen, annyira, hogy azt gondoltam sosem lesz erőm felállni! 🥺 Mai napig apukámmal sírás nélkül nem tudunk erről a témáról beszélni, akkora fájdalom! 😐 Rengeteget sírtam, nem mentem sehova, nem beszéltem a barátaimmal...bezárkóztam! 😢 2 hónapba telt, hogy magamhoz térjek és azt mondjam...NEM TÖRHETSZ ÖSSZE, VIVI MENNED KELL TOVÁBB,...Hajtani az álmaidat! 🙏🏻 Erőt vettem, 18 évesen felköltöztem egyedül Budapestre, nem bírtam Nyíregyházán élni, mert a sport miatt minden odakötött! 🏡 Elvégeztem egy műköröm-pedikűr tanfolyamot hobbyból, hogy lefoglaljam magamat, addig ameddig nem mehetek vissza futni az izomszakadás miatt. (2év)⭐️ Aztán újra kezdtem, de NEM MENT! 😢 Nem volt erőm... arra gondoltam, hogy a sport mellett nagyon nehéz családot alapítani... én nagyon vàgytam erre már 20 évesen! Plusz mi van,ha megsérülök újra...mi lesz? 😐 FELADTAM! 😢 ▪️ ▪️ ( Szeretnétek, hogy folytassam? Egy posztba nem fér bele. )

A post shared by 💗Wiwkoo💗 (@vasvarivivien) on

További cikkek

Vallomás

Házasságáról vallott Tápai Szabina: Más lett a fontossági sorrend

Dráma

Kulcsár Edina megrázó vallomása: Bele voltam kényszerítve!

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Szerelme és szülei hosszú percekig küzdöttek a 26 éves nő életéért Vácon - Fotó

she.life.hu

Túl leszek rajtad! Még ha bele is gebedek!

mandiner.hu

„Feri, Szaszi és Peti előre megállapodnak az ülések előtt” – cikket közölt a 444.hu az ellenzék belső viszonyairól

kisalfold.hu

Győrben készült a magyar K.I.T.T. - Megszólalásig hasonlít David Hasselhoff sorozatbeli beszélő autójára - fotók, videó

origo.hu

21 nap alatt is leszokhat a dohányzásról

nemzetisport.hu

Női kézilabda: az idény végén visszavonul az ETO kapusa

vg.hu

Hiába kifogásolta Putyin a nyugat önti a fegyvereket Ukrajnára

origo.hu

Súlyos autóbalesetet okozott Arnold Schwarzenegger - fotók

vg.hu

Autóbalesete volt Arnold Schwarzeneggernek

life.hu

Így néznek ki a legnagyobb sztárok smink nélkül: megdöbbentő a különbség - Fotó

origo.hu

Meglátta az egyetlen üres helyet a járdán, úgy parkolt le, ahogy csak a legnagyobb profik tudnak