Celeb

Tragédiát akadályozott meg Détár Enikő

Bors

Létrehozva: 2020.04.26.

Életveszélyes helyzetet oldott meg Détár Enikő. A Déryné-díjas sztár színészi pályája előtt nevelőként dolgozott egy intézetben, ahol egy kiskorú lány késsel támadt a társára.

- A 14 éves lány késsel a kezében, üvöltve kérte számon társán, hogy az “elszerette" az idősebb barátját. Akkor az nem színészet volt, de végül meggyőztem, hogy a szerelmi csalódás nem a világ vége - mesélte Enikő, akinek empátiáját és pedagógiai képességeit a Középsuli című websorozatban is megcsodálhatják a rajongói.

A forgatókönyvírók elmondták, hogy a Détár által alakított igazgató amolyan “Columbo feleségeként” lép be most vasárnap estétől a milliós nézettségű sorozatba, akit sokat emlegettek már, de még soha nem láttak.

A forgatás a járványügyi szabályok szigorú betartásával zajlott, így nem volt könnyű a feladat. A mostani, 129. részben a művésznővel csak a Középsuli tinisztárja, Olivér, és a bűvész srác, Dominik találkozhatott. Az életvidám Enikő azonban pillanatok alatt megtalálta a közös hangot a fiatalokkal, és már ki is jelölték az újabb részek forgatási napjait is.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek