Celeb

Szupersztár lett Győrfi Pál – videó

K. K.

2020. április 21. kedd 05:10

Győrfi Pál jelenség, egyszemélyes intézmény lett a koronavírus-járvány idején. Ennek ékes bizonyítéka, hogy dalok születtek róla, és százával látnak napvilágot mémek, bejegyzések, amelynek a négygyermekes családapa a főszereplője.

A világjárvány kirobbanása óta nem telik el úgy nap, hogy ne látnánk, hallanánk valamilyen platformon az Országos Mentőszolgálat szóvivőjét, Győrfi Pált. Noha a négygyermekes édesapa a koronavírus miatt most minden eddiginél többet dolgozik, így a családjával sem tud túl sok időt tölteni, mégsem felejt el mosolyogni, mert úgy véli, humorral át lehet vészelni ezt a vészterhes időszakot.

– Nagyon megtisztelőnek és hasznosnak érzem a részvételt a lakossági kommunikációs kampányban, bár azt gondolom, hogy néha idegesítő is lehet az állandó jelenlétem. Mondhatni, a csapból is én folyok, de hiszem, hogy elővigyázatossággal, és nem utolsósorban nevetéssel át tudjuk vészelni ezt a nehéz időszakot – mondja lapunknak Győrfi Pál, aki egyáltalán nem veszi sértésnek a róla készülő internetes mémeket, mi több, ő maga is derül rajtuk.

– Most már gyűjtöm ezeket a vicces bejegyzéseket, képeket, videókat, amelyeket rólam készítenek az internetezők. Jót mulatok rajtuk, de a többségüket nemcsak viccesnek, hanem hasznosnak is találom, hisz mindamellett, hogy humorosak, a fontos üzeneteket is közvetítik – mondja az OMSZ szóvivője, akinek személyes kedvencei is akadnak, például az Audioshake zenekar Győrfi Pál (köszönet-dal a mesternek) című száma.

–Többen is dalba foglalták már a nevemet, operába, kemény rockba, rapbe, popba, de Bella Levente formációjának, az Audioshake-nek a dala és videóklipje azért is tetszik, mert néhány másodpercre Spongyabobbal és Tunyacsáppal is együtt szerepelhetek, márpedig ez a rajzfilm a gyermekeim egyik kedvence – meséli lapunknak.

Az Audioshake frontembere, Bella Levente másfél éves gyermeke altatása közben találta ki, hogy dalt ír Győrfi Pálról, a szövegét mintegy negyedóra alatt alkotta meg.

– Alig negyvennyolc óra leforgása alatt született meg a komplett dal és a videóklip, amely nemcsak a közönség, hanem – legnagyobb örömünkre – Győrfi Pál tetszését is elnyerte. E-mailben felvettük vele a kapcsolatot, és volt olyan jó fej, hogy válaszolt is a levelünkre. Megköszönte, hogy dalba foglaltuk a nevét, és hogy ilyen humoros köntösben terjesztjük az „igét” – árulta el a Borsnak Bella Levente.

További cikkek

Kínos

Olyan intim videót tett közzé véletlenül Tóth Andi, hogy azonnal törölni kellett

Vallomás

Házasságáról vallott Tápai Szabina: Más lett a fontossági sorrend

Ez is érdekelhet

life.hu

Ismert tévés oldalán vigasztalódott Csuti, többen is látták őket a Margitszigeten

metropol.hu

Lehull a lepel, erőszakos is tud lenni II. Erzsébet királynő

origo.hu

Nézegessen téli képeket a havas Budapestről

vg.hu

Közel kétezer, az oltást elutasító orvost függesztettek fel Olaszországban

kemma.hu

Halálos baleset Tatabányán: vélhetően rosszul lett az ütközés előtt az áldozat

origo.hu

21 nap alatt is leszokhat a dohányzásról

nemzetisport.hu

Holland Kupa: sorfalat álltak a csontrákkal küzdő játékosnak

vg.hu

Kiderült a halál oka, koronavírusban hunyt el Meat Loaf

haon.hu

Majdnem tragédiával végződött a magyar énekesnő vacsorája

mandiner.hu

Mégis volt magyar ellenállás a nácizmussal szemben? – Bartha Ákos új könyvéről

mandiner.hu

Parlamenti önéletrajzával szemben a jelek szerint nincs közgazdász diplomája az MSZP-s Bangónénak

origo.hu

Meglátta az egyetlen üres helyet a járdán, úgy parkolt le, ahogy csak a legnagyobb profik tudnak