Celeb

Szőke Zoltán csodálja Stohl Andrást

Bors

2020. április 30. csütörtök 10:00

A hajdani Berényi Miklós alig várja, hogy a nézők megismerjék új szerepében. Az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár című sorozatban forgatott először Stohl Andrással, aki lenyűgözte.

Forrás: TV2

Egyszer volt Budán Bödör Gáspár címmel május el­sején mutatja be a TV2 a sorozat első részét, amelyben Szőke Zoltán is szerepet kapott. A színész több mint két évtizedig egy napi sorozat szereplője volt, most pedig heti szériában játszik, így a Bors arra volt kíváncsi, nem unja-e még a sorozatokat.

– A feladat az feladat, ahogy az előző 21 évben is az volt. Most más a cím, mások a kollégák, de a stáb nagyon profi – újságolja lapunknak Szőke, aki a sorozat mellett havonta öt-hat színházi előadást is vállalt, így nem fordulhat vele elő az, ami korábban, hogy belefásul a tévés szerepébe.

– Mivel ez heti sorozat, és már jó pár részt leforgattunk, nem jelent majd akkora terhelést, mint egy napi szappanopera. Szeretem is, ha van szabadidőm, nem vagyok az a „csapból is folyni akarok” típus. A napi forgatás állandó kötöttséget jelentett, így nem tudtam annyit utazni, amennyit szerettem volna, de az elmúlt időszakban ezt pótoltam. Jártam Dél-Amerikában az Amazonas mélyén, az Andokban. Ezt egyfajta lelki méregtelenítésnek fogtam fel, amelynek során az ember visszakapja önmagát a sok beton és rohanás után – meséli a színész, aki néhány dolgot elárult legújabb tévés karakteréről.

– A címszereplő Bödör Gazsi gyerekkori legjobb barátját alakítom, aki alapvetően pozitív figura, a sorozat mégis egy pici konfliktussal indul. Igaz, hogy a kevésbé pozitív figuráknak több színárnyalatuk van, de az a legjobb, ha az ember kirándulgathat szakmailag – folytatja Szőke, akit arról is kérdeztünk, milyen volt az első közös munkája a sorozat főhősével, Stohl Andrással.

– Bucival végre színészként találkoztunk, csodálatos kolléga, nagyon jó kisugárzással, aki maximálisan profi, és mind szakmailag, mind emberileg nyitott volt felém, amikor három héttel a forgatás kezdete után belecseppentem a munkába. A stáb többi tagja mellett ő is sokat segített, hogy megismerjem a sorozatbeli karakteremet.

További cikkek

Válás

Azt pletykálják, egy harmadik miatt válik Kulcsár Edina és Csuti

Szerelem

Szakítás? Megszólalt Molnár Anikó, miután törölte a párjával közös fotókat az oldaláról

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Kivillant a mellbimbója is a csipkefelsőből Tolvai Reninek

life.hu

Ítéletidő! Figyelmeztetést adott ki a Meteorológiai Szolgálat

hirtv.hu

Először szólalt meg Eva Rezesova szabadulása óta: „a mai napig bűntudatom van”

vaol.hu

Bababarát ellátás a szombathelyi kórházban - Fontosnak tartják az aranyóra gyakorlatának ismertetését a leendő édesanyákkal

vg.hu

Túlkínálat miatt lehet jó befektetés az ingatlan

life.hu

Feladta a küzdelmet: meghalt a magyar sportoló

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 17.: a Rák szinte olvas a másik lelkében, az Oroszlán megmutatja erejét

ripost.hu

Csillagjegyed elárulja, mikor kell aludni menned, hogy kipihent legyél

origo.hu

Sokkoló számú vérfertőzés, nyílt pedofília és megrendelhető nemi erőszak Franciaországban