Celeb

Pártfogóján segít a Viszkis

Bors

2020. április 1. szerda 15:45

A Viszkis nem felejti el, kik voltak azok az emberek, akik a börtönből való szabadulás után a nehéz időkben is támogatták.

Zékány Zoltán tíz éve készít kézműves szappanokat, és nélküle Ambrus Attilának sokkal nehezebb lett volna az elindulás a keramikus szakmában.

– Amikor Attila a szabadulása után az első vásárokban megjelent, a kedves kolléganőim azonnal felkarolták őt, és mivel nekünk már sok tapasztalatunk, kapcsolatunk volt, melyik vásárra, fesztiválra érdemes menni, segítettünk neki az első lépésekben – meséli a Borsnak Zékány, aki a mai napig baráti viszony ápollal a Viszkissel és akinek még az esküvőjén is ott volt. Kiderült az is, hogy annak idején a szappankészítő férfi foglalkoztatta először a kerámiázással foglalkozó egykori bankrablót.

– Az induláskor pár hónapig még nem volt lehetősége Attilának saját cég alapítására, és hogy minél előbb tudjon dolgozni, a céges hátterünket is felajánlottuk neki. 4-5 évig volt standunk Kecskeméten az egyik plázában, ahol mellettünk árult ő is, de aztán Attila hamar elkapta a fonalat és az akaratos munkájának köszönhetően sikerült saját lábra állnia – tudjuk meg a férfitől.

Korábban tehát Zoltánék segítették Attilát, ám most fordult a kocka.

– Nagyon kevés emberre mondom, hogy végtelenül becsületes, Zoli és a felesége ilyenek. Anno anyagilag is nagyon sokat támogattak, például több száz gipszformát csináltattak nekem ingyen. Mivel ők sem tudnak most piacozni, ezért én próbálok segíteni nekik azzal, hogy felhívom a figyelmet arra, hogy a koronavírus ellen a szappan is ugyanolyan hatékony védekezés, mint a méregdrága kézfertőtlenítő és sokféle terméket lehet tőlük az interneten lehet a szappan.hu weboldalról – mondja a Borsnak a Viszkis.

Elkezdődött az idei FEHOVA. Várok mindenkit szeretettel a Hungexpoban, A pavilon 303a standon :)

Posted by Ambrus Attila Kerámia on Friday, February 14, 2020

További cikkek

Válás

Horváth Gréta kifakadt: Őszintén vallott a szakításról

Sebek

Csuti elárulta, ő is készen áll-e egy új kapcsolatra

Ez is érdekelhet