Celeb

Halálos ágyán békült ki édesapjával Kiss Endi

Fái

Létrehozva: 2020.04.01.

A Hooligans zenekar dobosa szombaton veszítette el az apukáját, aki két hónapig feküdt kórházban. Endi mégis úgy érzi, akkor kerültek igazán közel egymáshoz.

Forrás: TV2

Kiss Endi elsírta magát, amikor a Bencze házban marad című műsorban Bencze Attilának arról beszélt, hogy az ápolónők milyen áldozatos munkát végeznek a kórházakban. Ott is, ahol az édesapja fekszik, akit három hete nem látogathat meg a járvány miatt. 

Már nem is fogom, szombaton meghalt az apukám – mondta a Borsnak Endi, majd mesélt különös kapcsolatukról. – Apám elvált anyukámtól kétéves koromban. Isten nyugosztalja, de az igazság az, hogy én apa vagyok nagyon, neki nem volt ilyen vénája. Az a durva, hogy amikor kórházban volt, az utolsó két hónapban ke­rültünk közel egymáshoz. Túl ke­mény ember volt, ha nincs a kórház, hanem csak úgy elmegy, mi nem találkozunk. Nyolc éve megsértődött rám, azóta nem láttam, nem szólt hozzám. Ha odamentem az unokáival, nem engedett be. Mentem, de a huszadik után elengedtem. Az apaság lélekből jön. A nevelőapámmal imádjuk egymást, ő igazi apa, az igazi apám. Amikor felhívott a nagynéném, hogy kórházban van az édesapám, bementem hozzá, mert nekem más a lelkem. Aludt, és amikor felébredt, rám nézett, és azt mondta: „Fiam, megbeszéltük, legközelebb akkor találkozunk, ha valamelyikünk meghal.” Azt válaszoltam: apám, te most fekszel, Isten bocsássa meg, de én akkor is itt maradok két percig, ha akarod, ha nem. Végül egy órán át beszélgettünk.

Nehéz a búcsú

Látogatási tilalmat rendelt el március elejétől az országos tisztifőorvos Magyarország valamennyi fekvőbeteg-ellátó és bentlakásos szociális szolgáltatást nyújtó intézményében az új ko­ronavírus miatt. Erre azért volt szükség, hogy védjék a fokozott védelemre szorulók életét, egészségét. A tilalom nem érinti a különösen méltányolandó eseteket, például a végstádiumban lévő betegektől való elbúcsúzást. Ilyenkor viszont a szolgáltató köteles megfelelő védőöltözetet biztosítani a látogatóknak. A tilalom március 8. napjától visszavonásig érvényes.

Ez a találkozás olyan jól sikerült, hogy Endi a gyerekeit is bevitte az édesapjához. Akarta, hogy megismerje az unokáit.

– Gyerekkoromban kérdezte: mi kell neked fiam? Hogy ölelj meg! De erre ő képtelen volt. Ott, a kórházban láttam könnyes szemmel, láttam, hogy szeretné megölelni az unokáit, láttam, hogy mégiscsak van lelke. Nehéz erről őszintén beszélni, nem akarom az emlékét besározni, de tényleg túl kemény ember volt. Ha az utolsó két hónapban nincs kórházban, ez nem történik meg. Meg akartam menteni, hogy legyen még velünk, legyen pár szép közös évünk, játszhasson a három gyönyörű unokájával, de nem sikerült. Ez a két hónap viszont gyönyörű volt. Megbocsátottam neki mindent. Úgy engedtük el egymást, hogy azt éreztem, egész életemben ilyen apát akartam. Láttam rajta is, hogy megbánta, egészen más, érző ember lett. Gondolom, a gyerekkorából hozhatott valamit, ami megkeményítette a szívét, ami miatt nem tudott úgy érezni, ahogy kellett volna. A kórházban el­mondta, hogy büszke rám. A karantén alatt is mindennap hívtam telefonon. A halála napján is úgy volt, hogy délután Viberen beszélünk, de ez már nem jött össze. Hetvenöt éves volt. Békében váltunk el, ezért nyugodt a lelkem. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088437_auto_resized.png
origo.hu

Nem atombomba volt, még csak pukkanás sem: Magyar Péteren röhögnek az interneten - itt vannak a legjobb mémek!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26470_resized.jpg?avcount=1711720819
origo.hu

Magyar Péter egy ócska, undorító, gyáva sz.ar alak volt és marad is

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088312_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Szétmentünk, igen” – Koholák Alexa bevallotta: ezért szakított 26 évvel idősebb férjével

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084803_auto_resized.jpg
vg.hu

Varga Judit egykori kabinetfőnöke kitálalt a Mandinernek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17086779_auto_resized.jpg
ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26469_resized.jpg?avcount=1711720819
origo.hu

Retteghet Zelenszkij, súlyos fenyegetést kapott

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17092213_auto_resized.jpg
astronet.hu

Április havi horoszkóp: nagy felismeréseket tehetünk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088538_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Itt az újabb sokk: Katalin hercegné után újabb közönségkedvenc híresség jelentette be, hogy rákkal küzd

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711720819
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084687_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megdöbbentő, babahírt közölt máris a Házasság első látásra párja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17076634_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Emlékszel még ezekre az ikonikus magyar színészekre? Teszteld velünk!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/Z8rwq_CfbNiXhHhu0NaJpJktX4FR1EXyD8kgiv7cvas/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzk5OTk0OTAyMjMxYzQ1OTFhYTA2MGE3NTBjNDRmZTAx.jpg
Vallomás

Makranczi Zalán kitálalt a Szinetár Dórával való házasságáról

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/LCJKiSzTBvHuApXX4j_M64L3eEWQnW87jW3jwK-M6ks/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzNiM2FlZWI5MGJlMDRjMTBhNWM5ODBkZTZhZTEyMWQ2.jpg
Bejelentés

Nagy bejelentést tett a TV2 a legnépszerűbb műsoráról