Celeb

Élet a karanténban: rokonukért énekelt Varga Miklós és két ikergyermeke – videó

K. Sz.

Létrehozva: 2020.04.19.

A legendás muzsikus és ikergyermekei, Vivien és Szabolcs a közös bezártságot választották a család egészsége érdekében.

A bezártság a művészemberek kreatív energiáit is felszabadítja, hiszen fellépések híján több idejük jut az alkotásra, megújulásra. Nincs ez másképp a Varga családban, ahol nemcsak a legendás Varga Miklós, de ikergyermekei, Vi­vien és Szabolcs is ismert a hazai könnyű­zene rajongói között. A világhálón egy rendkívül népszerű felvétel kering, ahol a művészcsalád három tagja együtt énekel a mindannyiunk által közkedvelt István, a király című rockoperából. Miklós és a gyerekek egy kedves rokonuk kedvéért énekelték fel most a kultikus dalt.

Az Újbudai Idősek Otthonából érkezett egy kérés, amit örömmel teljesítettünk.

Közzétette: Varga Miklós Hivatalos Oldala – 2020. március 31., kedd

– A gyerekek unokatestvérének a nagymamája tartózkodik az egyik öregek otthonában. Megkértek minket, hogy a bentlakók kedvéért énekeljünk el közösen egy dalt. Nem volt kérdés, hogy segítünk, hiszen az egyik legveszélyeztetettebb korcsoportról van szó, és ha legalább azzal segíthetünk, hogy mosolyt csalunk az arcukra, akkor ez a legkevesebb, amit megtehetünk – kezdte Varga Miklós, aki azt is elárulta: a dalválasztásnak is nagy jelentősége volt.

– Az István, a királyra esett a választásunk, abból is az Oly távol vagy tőlem, mégis közel című dalra, ami a járvány idején fontos üzenettel bír: hiszen bár távol vannak a fiatalabb és idősebb rokonok egymástól, a szívükben mégis közel. Azt nem tudtuk, hogy végül kikerült a világhálóra, de örülünk, ha másoknak is tudtunk pár kellemes percet szerezni vele. Az itthonlét lehet nagyon hasznos is, hiszen olyan, akár hosszú évek óta halogatott dolgokra is van időm, mint a spájz kiürítése vagy pár szerelési munka – mesélte a legendás énekes.

Fiát, Szabolcsot legutóbb A Dal című műsorban láthattuk bizonyítani, a fiatal énekes a bezártságban is a zenével foglalkozik a legtöbbet.

– Berendeztünk a házban egy kis stúdiót. Az alapját még a Sztárban sztár+1 kicsi című műsor adta meg, ahol nyertesként számos, professzionális eszközt kaptam ajándékba a műsortól – vette át a szót Szabolcs, aki a zenélés mellett most a legfőbb feladatának azt tekinti, hogy óvja a családját.

– Közös megállapodás, hogy nem megyünk sehova, ez leginkább a szüleink miatt fontos. Belekezdtem egy edzésbe, futok és erősítek, szeretném formába hozni magam. Egészségesebben is étkezem, sőt egyre több mindent magam főzök – mesélte Szabolcs.

Vivi eddig rengeteg videót osztott meg közösségi oldalán, hol pártatlan tehetségét csillogtatva, hol vicces oldalát, az egyik legnépszerűbb felvételen például viccből édesapjának kevert le egy pofont, újraértelmezve az „apámra ütöttem” című mondást.

Ma a stúdióban Szűcs Norbi azt mondta nekem, hogy Apámra ütöttem.

Közzétette: Vivien Varga – 2020. február 26., szerda

– Az ilyen kis vicces dolgokból is látszik, hogy ha van jó oldala az izolációnak, akkor az az, hogy a családunkkal lehetünk. Rengeteget léptünk fel egész évben, ritkán voltunk így négyen együtt, ami már nagyon hiányzott. Remélem, annyi haszna lesz belőle más családoknak is, hogy kicsit közelebb hozza őket egymáshoz ez a járvány. Ezt az időt az útkeresésre használom, a kislemezem ki­adását eltoltuk, miközben új műfajokban és stílusokban szeretném kipróbálni magam. Több időm maradt, az amúgy jól működő távoktatásban a tanulmányaimra a Budapesti Metropolitan Egyetem kommunikáció-médiatudomány szakán, illetve a számomra nélkülözhetetlen testedzésre – mesélte a Borsnak Vivi.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek