Celeb

Curtis: Elvonási tüneteim vannak!

uv

Létrehozva: 2020.04.18.

A rapper reménykedik, hogy nyárra elvonul a járvány, s nagy bulikat csaphatnak Majkával, ugyanis minden porcikája hiányolja a színpadot, a közönséget. Addig pedig kihasználja az időt, és főállású férj- és édesapaszerepben tüsténkedik odahaza.

Ahogy a legtöbb előadó, példamutatóan az újpesti rapper is önkéntes karanténba vonult immáron öt hete, óvva ezzel imádott édesanyját, saját feleségét és kisbabáját is. Az elzártság azonban ennyi idő után rajta is kezd nyomot hagyni, ami frizuráján és kikerekedett arcán mutatkozik meg leginkább. Curtis a karantén előtti és egy mostani képpel illusztrálta a változást közösségi oldalán.

– Több mint egy hónapja elzárva élünk, nyilván ez azért meglátszik az emberen. Karantén előtt mondhatni, hogy egy fess, fitt fiatalember voltam, most meg, mint egy jóllakott ovis, akire ráférne egy fodrász – nevetett fel a rapper, aki lapunknak elárulta: családja mellett a munka hiánya viseli meg a legjobban.

– Elvonási tüneteim vannak, de végre nem másra, hanem a színpadra és a közönség szeretetére értem. Nagy szívfájdalmam, hogy közeleg a május, és a nyárindító nagy bulink Petivel a Budapest Parkban elég kilátástalannak tűnik – szomorodott el Curtis, aki három egymást követő nap is telt házas koncertre készült, ami eddig csak az ő zenekaruknak, a Majka&Curtis és az Őknek sikerült idehaza. De a rapper úgy gondolja, a remény hal meg utoljára, és még bízik a járvány gyors elvonulásában, és hogy az itthoni kisebb nyári eseményeket, kon­certeket, városnapokat megrendezhetik, ők pedig színpadra állhatnak.

Addig pedig élvezi az együtt töltött időt kilenc hónapos kisfiával és csinos nejével.

– Krisztivel a négy évünk alatt nemigen volt olyan, hogy ennyit tudtunk volna együtt lenni idehaza, és bevallom, nem unatkozunk. Egy kisfiúval mindig van teendő, és nagyon élvezem. Mindenből kiveszem a részem, amiből csak kiveheti egy apuka a gyermeke körüli teendőkben. Persze nem mondom, hogy mindig minden idilli, és hogy a bezártság során nem akad nézeteltérésünk Krisztivel, de ez így kerek. És amúgy is megtanultam jó ideje, hogy mindig a nőnek van igaza – üzente jókedvűen lapunk férfi olvasóinak Curtis, aki bár két lábbal áll a földön, hisz benne, hogy a koronavírus nem egy egyszerű járvány.

– Sokat gondolkodtam és olvastam erről, s bár nem vagyok egy spirituális beállítottságú ember, nem tartom kizártnak, hogy ez tényleg egy jelzés az emberiségnek arra, hogy lassítsunk. Mindenki pörög, rohan, hajhássza a pénzt, és közben egy pillanatra sem áll meg, s néz körül. Én sem tettem. Most itt az idő.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek