Celeb

Hajós András: Megvisel a szétköltözés

Ulicska Viki

2020. március 14. szombat 11:00

Vasárnaponként újra zsűriszékben szórakoztat a műsorvezető, akinek mosolya mögött a Bors megtudta: nagy fájdalom lapul. Két évtized után gyermekei nemrég elhagyták a szülői házat, amit nehezen tud feldolgozni.

Forrás: Knap Zoltán

Négy év kihagyás után újra egy tévés show ítésze. Hiányzott a zsűrizés?

Valóban régen nem tévéztem már, talán a Sztárban sztár volt az utolsó, de hogy őszinte legyek, nem a műsor vagy a zsűriszék miatt mondtam igent a felkérésre. Én igazából a Nicsak, ki vagyok? produkcióját amolyan búcsúprojektnek szánom. Az évek során nagyon megszerettem a kollégákat, a stábot, és még egyszer, utoljára át akartam velük élni a közös munka örömeit.

Ne ijesztegessen! Beteg, vagy netán külföldre költözik?

Egyik sem. De úgy látom, változnak a televíziós szokások, és alig van már fiatal, aki tévét néz. Ezért is mentem át egy ideje a legnagyobb videómegosztó oldalra, ahol a műsorom, a Dalfutár nézettsége vetekszik ezeknek a tévés produkcióknak a nézettségével. Szóval, én továbbra is  tévéműsort csinálok, csak épp az internetre, ami mellett egyre aktívabban szeretnék producerként tevékenykedni. Ennyiben értem úgy, hogy búcsúprojekt.

Mit gondol, mi lenne a megoldás a tévéknek?

Rá kellene jönni, hogy vannak olyan különleges magyar tartalmak, saját fejlesztésű ötletek, amelyekből lehetne több, és nem a levetett amerikai verziókat kéne erőltetni, a magyar kreativitás ugyanis határtalan, és sok mindenre képes. A tévének pedig mindig is lesz egy olyan egyedi közösség- és kultúrateremtő ereje, ha úgy tetszik, varázsa, amely által helye van a világban, csak alakítani kell rajta.

Úgy érzem, elég tudatos. Sikerült ebből az eltökéltségből a gyermekeinek is átadni?

Hogyne. A 21 éves lányom és a 19 éves fiam is sikeres sportoló. Mindent a saját céltudatosságuknak köszönhetnek, és én nagyon büszke vagyok rájuk. 12-13 éves koruktól tisztán látják, hogy a sport az életük, én pedig azt, hogy bár tipikus kamasz volt mindkettő, ha a röpiedzésekről volt szó, az mindig, minden körülmények közt prioritás volt számukra, és én apaként nagyon tisztelem, támogatom az elhivatottságukat.

Még együtt élnek, vagy Aliz és Artúr már kirepült a családi fészekből?

Pont aktuális kérdés, novemberben költöztek el. Mindkettő önálló életet kezdett, most rendezgetjük a lakásaikat. Egyébként ez is összefüggésben áll azzal, hogy elvállaltam a tévéműsort, nincs ezen mit szégyellni: nincs üzleti birodalmam, nekem mennem kell, és fellépnem, hogy pénzt kapjak, amiből segíthetem a gyerekeimet.

És hogy éli meg azt a változást, hogy már nem önnel laknak?

Rosszul. Megvisel, és szoknom kell még ezt az új felállást, hogy elköltöztek, mert én nagyon szerettem azt a húsz évet, amit velük töltöttem. Nagyon megéltem, nagyon jó volt, mindeközben azt is tudom, hogy ez az élet rendje, hogy kiröpülnek, és örülök is, hogy nem lógnak a szüleiken, és igényük van az önállósodásra, de közben nagyon hiányoznak. Úgyhogy amikor lehet, elcsípem őket, megyek a meccseikre, és persze mindennap beszélünk.

Így, túl az ötvenen vágyik a nagypapaságra, vagy még korainak tartja?

Én nagyon el tudnám képzelni, akár holnap is. Mondtam is már a lányomnak, hogy nagyon várom, de hamar lezárta a sztorit azzal, hogy ezt azért bízzam rá.

További cikkek

Szexi

Öt éven keresztül a hazát védte, most pornófilmekben fegyverezi le a férfiakat

Veszteség

Koltai Lajos: Őrzöm a feleségem fotóját

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Öt évig titkolta, hogy pornós, rettentő kínos, ahogy lebukott a családja előtt

ripost.hu

Sokkoló látványt nyújt a hármasikreket váró nő hasa, rossz irányba nőttek a babák - Videó

life.hu

Kamerák előtt szüli harmadik gyerekét Czutor Zoli felesége: a hetedik hónaptól veszik fel az eseményeket

vg.hu

Kiderült, miért húzódik el sokaknál a Covid-megbetegedés

szon.hu

Micsoda fotó esett be Dominikából! Elalélt mindenki Pap Dorci popsijától!

origo.hu

Az ember szemén látszik a halál időpontja

nemzetisport.hu

NB I: Puskás Akadémia–Ferencváros – élőben az NSO-n!

vg.hu

Döbbenet: már saját várost építenek maguknak a Covid-tagadók

borsonline.hu

Elfajult a fétisszex, kis híján lefejezte áldozatát az egyetemi professzor

mandiner.hu

Márki-Zay: Halló, tessék, Kalányos Orbán vagyok!

mandiner.hu

E-mailben kérnek adományt Márki-Zay Péterék

origo.hu

Ezek most Magyarország legolcsóbb új autói, ki nem találná, melyik márka áll az élen