Celeb

A Dal 2020: Rácz Gergő hónapokig titkolta szerzeményét

uv

2020. március 8. vasárnap 09:19

Félnek csak egy álom, hogy ők nyerték a dalversenyt, pedig Rácz Gergő és Orsovai Reni 75 millióval gazdagodtak szombat este.

A Mostantól című szerzemény lett A Dal 2020 győztes dala szombaton, amelynek sikerében szerzője, Rácz Gergő először nem bízott. A Bors ugyanis megtudta, hogy a fülbemászó nóta sokáig egy fiók mélyén lapult.

- Idestova egy éve már, hogy megírtam ezt a dalt, és először egy kollégámnak mutattam meg, akinek nem tetszett, úgyhogy azzal a lendülettel el is tettem. Három hónapig klipet se forgattunk hozzá, és azt gondoltam, tényleg nagyon mellé lőttem ezzel a számmal - emlékezett vissza Gergő, akit derült égből villámcsapásként, hogy végül mekkora sikere lett a dalnak, amiben Orsovai Reni közreműködésével a megcsalásról énekelnek. Gergő egy percig sem titkolta, hogy saját tapasztalatait dolgozza fel a szövegben.

- A VIP után én eltemettem magamban az előadói karrierem és inkább másoknak írtam dalokat. Zeneszerzőként nem gondoltam, hogy lesz egyszer egy ennyire személyesre sikerült, saját életem ihlette dal, amivel végül én magam állok színpadra - mesélte lapunknak az énekes, akit bájos felesége is elkísért a döntőre. A dal drámai jeleneteivel ellentétben tehát Gergő magánélete mára kiegyensúlyozott és boldog.

Kizárólag a Bors kedvéért egy fotóra is összeállt a házaspár, akiknek másfél éves kislányára a dédi vigyázott a döntő idején. Mint megtudtuk, az alma pedig nem esett messze a fájától, a kis Lorina ugyanis úgy tűnik, örökölte édesapja muzikalitását.

- A kislányom megnézte a dal első premierjét, és azóta mindig ezt kéri. A közönség mellett nekem a legnagyobb elismerés az, hogy neki tetszik.

Gergő egyébként ha tehetné, egyenként köszönné meg a rajongók támogatását, ahogy Orsovai Reni is, akivel meg órákkal később is csipkedték egymást, hogy elhigyjék, valóban ők A Dal 2020 győztesei, akik 75 millió forint összértékű nyereménnyel építhetik tovább zenei karrierjüket.

- Elképesztő! Még nem fogtam fel, kell még pár nap! Sosem nyertem semmit - csuklott el a hangja a meghatottságtól Reninek a műsor után. Nem tudom szavakkal leírni. Gergővel felváltva kérdezzük egymástól, hogy ugye ez nem álom? Ugye holnap nem arra ébredünk, hogy szombat reggel van és ez a csoda nem történt meg? - folytatta lapunknak izgatottan a fiatal énekesnő, aki Gergővel egyetértésben koncertekre, videoklipre és további közös munkába fektetik a nyereményt.

Egyébként Reni zenekarával, a Nene-vel is a műsor döntőjében végzett, és bár a banda lemaradt a milliókról, örülnek frontemberük sikerének.

- A zenekarom abszolút támogat. Persze, örültünk volna, ha nyerünk, de így is mellettem vannak és büszkék rám mindnyájan. Nekem pedig továbbra is mindenhárom projekt: a Nene, Gergő, és a Denizzel való közös munka is a szívem csücske, és igyekszem mindenhol a maximumot nyújtani - tette hozzá Reni, aki óriási bulival ünnepelte a győzelmet.

További cikkek

Gyász

Összeszorul a szív: gyermekei így búcsúztak Csollány Szilvesztertől

Utolsó

Ez volt Csollány Szilveszter utolsó tévés szereplése - videó

Ez is érdekelhet

life.hu

Döbbenetes dolgot állít Csollány Szilveszterről és a lélegeztetett betegekről a pszichoterapeuta

life.hu

5 tipp az intim egyensúly fenntartásáért

magyarnemzet.hu

Bangóné még nem adta vissza az országgyűlési mandátumát

szon.hu

Véletlenül lőtt a vadász, 2 kilométerrel odébb meghalt egy újfehértói ember - Nem érzi magát bűnösnek

origo.hu

Emiatt halnak meg sokan szex közben

nemzetisport.hu

Kerékpár: Bernal több műtéten esett át, súlyos állapotban van

origo.hu

Megbírságolta az egyik legnagyobb hazai biztosítót az MNB

nemzetisport.hu

Gyász: Amerikától Ausztráliáig – külföldön is megemlékeztek Csollány Szilveszterről

borsonline.hu

Ennek a 3 csillagjegynek minden sikerülni fog 2022-ben

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a svédek nem játszanák le a helyosztót, ha nem jutnak elődöntőbe

origo.hu

Csollány Szilveszter élete képekben