Celeb

Hatalmasat trollkodott Margot Robbie Harry hercegékkel egy brit díjátadón

Bors

2020. február 3. hétfő 15:30

Kevesen fricskázták ki ennyire szépen Harry herceg és Meghan Markle botrányát, mint azt Margot Robbie tette a Brit Filmakadémia BAFTA-díjátadóján. 

Noha a színésznőt két filmmel is jelölték a legjobb női mellékszereplő díjára (Volt egyszer egy Hollywood és Botrány), végül nem ő kapta meg a díjat. Ennek ellenére kiállhatott köszönöbeszédet mondani (és egy kicsit viccelődni), ugyanis a távol maradó Brad Pitt nevében ő vette át a legjobb férfi mellékszereplő díját (ugyancsak a Volt egyszer egy Hollywood című Tarantino-moziért). “Brad azt mondta, Harrynek fogja elnevezni a díjat, mivel nagyon izgatott, hogy magával viheti az Államokba” - trollkodott a Megxit-botránnyal a színésznő, mosolyogva hozzátéve: “Ezek az ő szavai, nem az enyémek.”

Mondanunk sem kell, a nézőtéren díszvendégként helyet foglaló Katalin hercegné és Vilmos herceg eléggé kényszeredetten nevetett a poénon. Nem hinnénk, hogy különösebben örültek, hogy a családi viszállyal viccelődik valaki, de a kamerák kereszttüzében nem volt más választásuk, mint együtt nevetni a közönséggel.

Brad köszönőbeszéde egyébként tele volt odaszúrásokkal a britek felé. Rögtön az eleje azzal nyitott: "Hé, Nagy-Britannia, hallom szingli lettél!" - utalva a Brexitre. Margot egyébként elég lazán vette színésztársa (papírra vetett) köszönőbeszédének tolmácsolását: jó pár részt ugyanis átugrott azzal, hogy itt van némi blabla... Egy biztos: ez volt a díjátadó legjobb - és alighanem a legőszintébb - köszönőbeszéde. Lehet, rendszert kéne csinálni belőle, hogy mindenki a másét olvassa fel.

További cikkek

Utolsó

Ez volt Csollány Szilveszter utolsó tévés szereplése - videó

Videoklip

Most jött ki Kulcsár Edina első saját dala: súlyos dolgokról énekel

Ez is érdekelhet

origo.hu

Fontos figyelmeztetést adtak ki rengeteg magyar autótulajdonos számára

borsonline.hu

Aprócska tangában pucsít a bombatesű pornós - 18+

origo.hu

43 évesen meghalt a magyar színész

feol.hu

Kishíján megölték a 16 éves fiút Sárkeresztúron

nemzetisport.hu

Gyász: Nem térek magamhoz – Berki Krisztián Csollány Szilveszter haláláról

origo.hu

Online ügyintézést vezettek be a pénzügyi békéltetőnél

kemma.hu

Május 1. úti gyalogosgázolás: megszólalt az édesanyjáért aggódó férfi

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a francia válogatott a 2. félidőben átgázolt Montenegrón

life.hu

Berki Mazsi a házassága megromlásáról: "Krisztiánnal már nem tudtunk beszélgetni"