Celeb

Gesztesinek eszébe sem jutott, hogy végrendeletet írjon

K. K.

2020. február 10. hétfő 03:55

Végrendelet nélkül sincs vita Gesztesi Károly gyermekei között. A Bors az elhunyt művész ügyvéd barátjától megtudta, hogy a Gesztesi családban példaértékű az összetartás, egymás támogatása.

Gesztesi Károly vá­ratlan halála az egész országot megrázta, ám leginkább mégis szerettei, családja, gyermekei azok, akik édesapjuk elvesztése óta egymásba kapaszkodva próbálják feldolgozni a történteket. Máté, Márkó, Dávid, Áron és Panka a legnehezebb időkben is összetart, legalábbis ezt állítja az 56 éves korában elhunyt színész korábbi ügyvédje, dr. Borbély Zoltán. 

Gesztesi jogi képviselője nemcsak a peres ügyekben állt az ötgyermekes családapa mellett, hanem a magánéletében is támogatta Karcsit, sőt! Sokkal inkább tekintette a barátjának, mint az ügyfelének. 

– Talán szerénytelenség nélkül mondhatom, hogy jó barátok voltunk Karcsival. Régóta ismertük egymást, s nem csak a hivatalos kérdésekre szorítkozott a kapcsolatunk. Rengeteget beszélgettünk, sztorizgattunk, bármiről is legyen szó. Sportról, hitről, színházról, szinkronról, családról, és persze a gyerekekről. Rajongott a fiaiért, és egy szem imádott lányáért. Mindig áhítattal beszélt róluk, nagyon büszke volt rájuk – kezdi lapunknak dr. Borbély Zoltán, aki maga is megrendülten értesült arról, hogy a színész január 4-én vezetés közben szívinfarktust kapott, és elhunyt.

– Teljesen hideg zuhanyként ért a halálhíre. Máig nem értem, hogy ez hogy következhetett be. Végre egyenesbe jött az élete, boldog és kiegyensúlyozott volt, sokat sportolt, és tényleg odafigyelt magára. Úgy néz ki azonban, hogy ez sem volt elég – mondja az ügyvéd, aki szerint Gesztesi soha nem be­szélt az elmúlásról, vagy éppen arról, hogy mi lesz, ha ne adj’ isten történne vele valami. 

– Legalábbis én egyszer sem hallottam tőle ilyesmit. Mi lesz, ha… Nem szeretett ilyenekkel foglalkozni, tudtommal végrendeletet sem írt, viszont az egyik családtagjáról mindenképpen szeretett volna gondoskodni. Ezt ő maga mondta. De nem került rá sor, mert annyira jól volt. Nem tudhatta, hogy ki következik. Viszont abban is biztos vagyok, hogy a gyerekek nem fognak marakodni az örökségen. Egymásba kapaszkodva gyászolnak, és mindenben támogatják egymást. Őszintén mondhatom, hogy én még soha nem láttam ilyen összetartó családot. Példaértékű a magatartásuk, Karcsi nagyon büszke lenne mindannyiukra – fűzi hozzá dr. Borbély Zoltán, aki szerint egyébként a hagyatéki tárgyalás még nem vehette kezdetét, hisz Gesztesi Károlyt éppen egy hónappal ezelőtt helyezték örök nyugalomra.

– A vagyonmegosztásról szóló tárgyalást még biztosan nem tűzte ki a közjegyző, ilyen rövid időn belül ugyanis még a gyorsított eljárás sem vehette kezdetét. Ez általában több hónap szokott lenni, függetlenül attól, hogy mekkora az örökség. A folyamatot maximum az lassíthatja, ha nem tudnak vagy nem akarnak megegyezni az örökösök, de ezt mint az imént is mondtam, kizártnak tartom. Biztos vagyok benne, hogy minden békében zajlik majd le, hiszen Karcsi is ezt akarná, és garanciák erre az érintettek is. 

További cikkek

Szerelem

Szakítás? Megszólalt Molnár Anikó, miután törölte a párjával közös fotókat az oldaláról

Villantás

Tóth Andi olyan tangás képet mutatott, még a Nagy Ő sem hagyta szó nélkül

Ez is érdekelhet

fourfourtwo.hu

Hé, Ronald, akarsz dumálni? – Luis Suárez bosszúja

888.hu

Budapest: lányok csókolóztak az iskolapadban tanórán

origo.hu

Telitalálat volt a hatos lottón is

magyarnemzet.hu

Életben maradtunk, tovább álmodozhatunk, kiejtettük Portugáliát

kemma.hu

Szén-monoxid mérgezés volt egy tatabányai lakásban

origo.hu

Gyorsabban hűl a Föld belseje, mint azt eddig gondolták

mindmegette.hu

A legjobb házi zsírégető: gyömbértea fillérekből

vg.hu

A betegek harmada magyar gyártó csípőprotézisét kapja

metropol.hu

Riasztás a szülőknek, különös Covid-tünet jelentkezhet a gyerekeknél

she.life.hu

Nem vágyom másra, csak egy normálisan gondolkodó lányra

borsonline.hu

Komor figyelmeztetést adott ki a NASA: veszély fenyegeti a Földet

origo.hu

Véres és vicces: az új Sikolyban a Z-generáció is megkapja a magáét