Celeb

Dér Heni: Jöhet a baba!

uv

Létrehozva: 2020.02.25.

A tévé előtt ülve látta meg. Másnap ráírt a fiúra. A második randin összeköltöztek, s ma már  babát tervez párjával Dér Heni. Az énekesnő biztos benne, hogy ezúttal a nagy őt találta meg Bakos Gergő személyében.

Forrás: Ripost/Sulyók Zoltán

Mindenki keresi a szerelmet, a másik felét, és ki előbb, ki utóbb meg is találja. Dér Henivel sem történt ez másképp. A csinos énekesnő hosszú szingliéveinek ugyanis nemrég vége szakadt, és újra rátalált a feltétel nélküli boldogság. Heni és párja, Bakos Gergő villámléptekkel haladnak: pár hét után összeköltöztek, és annak is örülnének, ha bővülne a család.

– Tavaly, egy forró nyári napon épp otthon tettem-vettem, amikor megláttam Gerit egy főzőműsorban. Furcsa érzés kerített hatalmába. Másnap már direkt odakapcsoltam a tévét, és vártam, hogy kiírják a nevét, hogy ráírhassak a közösségi oldalán. Ezerből egy pasi mer rám írni, úgyhogy szégyen-nem szégyen, megadtam a kezdő löketet, és egy sablon dumával gratuláltam neki az eredményeiért. De nem bántam, mert öt perc múlva már jött is a válasz. Már az első találkozásnál éreztem, hogy ez komoly lesz, és nem csaltak a női megérzéseim. A második randitól gyakorlatilag együtt is élünk Gerivel – árulta el az énekesnő, aki „borsó meg a héja”-ként jellemezte magukat. 

A boldogság kijárt már Heninek, aki ex-vőlegényével, Vincze Gáborral való szakítása óta nem találta a párját. Éveket töltött egyedül, olykor már azon merengve, lehet, neki a sors az egyedüllétet szánta, és inkább a munkában kap sikereket. 

– Hosszú évek és az egyedüllét után azt gondolom, végre megtaláltam azt a férfit, akivel megöregednék. Nagyon sokat ismerkedtem, próbálkoztam, csalódtam, de most sínen vagyok. Geri végre egy határozott férfi, akit nem eszek meg reggelire, de nem is nyomja le a torkomon az akaratát. A munkámból adódó állandó pörgés után olyan megértést, nyugalmat és szeretetet ad otthon, amire mindig is vágytam – mesélte csillogó szemekkel az énekesnő, akivel munkatársunk a Fitness Wellness Award Gálán beszélgetett, ahol Heni még díjat is kapott. Heni csakúgy sugárzott a boldogságtól, és lapunknak elmesélte, maga is meglepődött, milyen merész lépéseket hoz ki belőle új párja, aki felbomlott jegyessége óta az első, akivel nyilvánosan megjelent. 

Találkozásukat pedig nem gondolja a véletlen művének. Heni meggyőződése, hogy két nagymamája összefogott odafenn, hogy unokájuk végre megtalálja az igazit, akivel végre családot alapíthat.

– Két év alatt elveszítettem mindkét nagymamámat, akiknek az utolsó kívánsága az volt, hogy táncolhassanak az esküvőmön, és karukban tarthassák a dédunokájukat. Mondtam nekik, hogy tartsanak ki, igyekszem! De nem várták meg – csuklott el egy pillanatra Heni hangja. Azt hiszem, mamáék megelégelték a kudarcaimat, és összefogtak. Azt mondták, ha már nem lehetnek itt, akkor odafentről szeretnék követni a boldogságomat. Hiszem, hogy ők küldték nekem Gerit – mondta Heni, aki szerelmében nem csak a párját, gyermeke édesapját is látja.

– Tudom, hogy szinte még friss ez a kapcsolat, de van úgy, hogy minden olyan magától értetődő. Én már tíz éve is azt mondtam, ha jönne a baba, én boldog lennék, és gond nélkül átrendezném az életemet, Gerivel pedig ez most már teljesen egyértelmű.  Bármikor jöhet a babánk!

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17191040_auto_resized.jpg
origo.hu

Tüntetés Debrecenben: Anyák napján tüntetget Magyar Péter - itt vannak a részletek!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27806_resized.jpg?avcount=1714977611
origo.hu

Nagyon kemény üzenetet küldött Harry rákbeteg apjának, III. Károly királynak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17189714_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Elpusztul a világegyetemünk, a Nagy reccs lehet mindennek a vége

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17188005_auto_resized.jpg
ripost.hu

Még el sem kezdődött, máris megbukott a nézőknél a Való Világ

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17192312_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Száz százalékos eredmény ellenjelölt nélkül – csak nem ez Joe Biden nagy terve?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27803_resized.jpg?avcount=1714977611
origo.hu

Stana Alexandra megmutatta ritkán látott édesanyját

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17186108_auto_resized.jpg
lakaskultura.hu

A '60-as és '70-es évek hippikultúráját ünnepli az IKEA: szívet melengető, ikonikus darabok térnek vissza

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17190701_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Volt, aki kétségbe vonta? Bombázó édesanya lett az egykori tinisztárból

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17189728_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Az egész ország riasztást kapott, ekkor csap le a brutális vihar

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17186662_auto_resized.jpg
borsonline.hu

A műsor után elengedte, most mégis rátalált a szerelem a Házasság első látásra szereplőjére?

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/jlrBW5Fa747g4p6EIbSOm3ySCgIMHD7bzjTgqF4ySGY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2FiOTQ1NTc5N2Y5ZjQ0MzBhZjJmNzlhZDM4MzdhNWZi.jpg
Mérföldkő

Fotókon a csodás pillanat! Szőcs Reni kislányát megkeresztelték

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/7SYvKCGO-v-OMw-pIW-L19xTR3JQpgpfJr3DUyYUvkE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzYwMGU3YzdhNjA3OTQ4MWViOWEyNmNmY2QwMWU3NWRh.jpg
Gyász

„Minden nap fájdalmas, amióta elment a fiam!” – ma két éve hunyt el Berki Krisztián