Celeb

„Mindketten trófeát érdemlünk” – Szívmelengetően nyilatkozott 14. házassági évfordulójukról Pink

Bors

Létrehozva: 2020.01.15.

A 40 éves énekesnő és négy évvel idősebb motokrosszversenyző férje, Carey Hart múlt héten ünnepelték 14. házassági évfordulójukat. A jeles dátum alkalmából Pink és szerelme egy kaliforniai szabadidős parkba utaztak ünnepelni egy különleges randevú keretein belül.

Mindketten trófeát érdemlünk, ilyen csak egyszer történik az életben.

– nyilatkozta Pink a People magazinnak.

– Rengeteg év, rengeteg frizura… Elég régóta benne vagyunk, szerelmem. Nem tökéletes, de hálás vagyok, hogy a miénk. Imádom a családunkat. Köszönöm, hogy előttem, mellettem és néha szorosan mögöttem jársz. Egy igazi férfi vagy, Carey Hart – írta az énekesnő évfordulójuk alkalmából Instagram-oldalán.

– Tizennégy éve elvettem ezt a csodálatos nőt. Büszke vagyok az életre, amit közösen építettünk. Mindketten szétszakított családokból jövünk, ennek ellenére meghoztuk a döntést, hogy a miénken keményen fogunk dolgozni. És most nézzetek ránk! Különcök voltunk, amikor találkoztunk, de együtt nőttünk fel, és most egy csodás családunk van. Köszönöm, hogy a legjobb barátom vagy (tudom, hogy ezt nem szereted), és köszönöm, hogy csodálatos anyukája vagy a mi vad gyermekeinknek. Nagyon szeretlek – írta szintén évfordulós Instagram-posztjához Carey Hart.

Pink és Hart egyébként 2006-ban házasodtak össze, egy lányuk, Willow (8) és egy fiuk, Jameson (3) született.

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek