Celeb

Meglepő részletet árult el terhességéről Kylie Jenner

Bors

Létrehozva: 2020.01.29.

Kilenc hónapra eltűnt, majd 2018. februárjában bombaként robbant a hír, hogy Kylie Jenner életet adott első gyermekének. A nagy bejelentés Instagram-oldalán történt, egy igen meghitt szöveg kíséretében – fotót azonban akkoriban nem közölt a kislányról.

Nemcsak a kisbaba kinézetét, de a terhességéről és a szülésről sem mesélt jóformán azóta sem, Kylie döntése szerint boldogsága érdekében csendben kell maradnia. Most azonban közzé tett egy videót, melyben rajongóit arról kérdezi, szeretnének-e egy terhességéről, szülési sztorijáról készült videót látni.

Ezt a felvételt Kylie azóta már törölte, ám a DailyMail szerint elhangzott egy apró részlet a terhességéről és a szülésről is.

– 2018. 02. 02-án érkezett a kislányom, korábban, mint kellett volna. Miután elfolyt a magzatvizem, 45 perc múlva már a kezeimben tartottam. Őrületes volt, szeretném megosztani ezt veletek – mondta állítólag videójában Kylie.

Azt nem tudni, hogy a felvétel miért került törlésre, ám nagyon úgy tűnik, Kylie kislányának közelgő második születésnapján több részlet is kiderül majd a hatalmas titokban tartott terhességről.

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek