Celeb

Ellenzi a vetkőzést Köllő Babett férje

K. Sz.

Létrehozva: 2020.01.15.

Egy negyvenéves családanyának már nem kellene ennyit megmutatni magából – vallja Köllő Babett konzervatívabb nézeteket valló férje. András ugyanakkor elismeri: még mindig bomba formá-ban van a luxusfeleség.

Vadítóan szexi képeket tett közzé a közösségi oldalán Köllő Babett. A színésznő kurta forrónadrágban mutatta meg tiniket megszégyenítő alakját, mégsem mindenki lelkesedik azért, hogy közkinccsé teszi idomait.  

– A férjem, András mindig megnézi ezeket a képeket, és többször megjegyezte már, hogy tényleg szükség van-e arra, hogy egy korombeli anyuka ennyit megmutasson magából. Pedig nem győzi dicsérni a külsőmet. Aztán gyorsan rájön, hogy ezzel csak olajat öntött a tűzre, mert csak dacból is ki fogom rakni a szexi ké­peimet – nevetett Babett, aki fogyókúrával készült a fotózásra.  

– Két-három kilót szerettem volna leadni, de mivel vezényszóra ez nekem sosem ment, helyette egy-két kiló felszaladt, ezért féltem, hogy olyan lesz a fenekem, mint Jennifer Lopeznek, aki amúgy számomra a Nő. Komolyra fordítva a szót, a színpadon is volt már rá példa, hogy vetkőztem, és úgy gondolom, ezek a képek a jó ízlés hatá­-rain belül vannak, amelyekkel azt üzenem: a negyven az új harminc.

Meglepő mó­don Babett a ti­ni lányától kap bátorítást a merész fotókhoz.

– A tízéves lányom, Milla abszolút támogat ebben, mi több, most kezdődik egy új időszak az életünkben, ugyanis kamaszként egyre jobban érdeklődik a divat iránt, sokat vásárolunk együtt. Persze a nagy ölelgetéseink rövidülni kezdtek nyilvánosan, mert megkezdődött nála az „ez már picit ciki, anya” időszak – tette hozzá a színésznő.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek