Celeb

Demjén Ferenc telt házas koncertet adott

uv

Létrehozva: 2020.01.02.

Forrás: Szabolcs Lai/Riposzt

Hétfő kora este már emberek tucatja özönlött az Arénába, ahol a koncert kezdetére egy gombostűt sem lehetett leejteni. A hangulatot a legnagyobb Demjén-slágerekkel DJ Dominique alapozta meg, és ő is konferálta fel a legendát, aki óriási üdvrivalgás közepette lépett színpadra.

„Hol voltatok?” – köszöntötte rajongóit viccelődve Rózsi, akinek slágereit könnyeivel küszködve, egy emberként énekelte a közönség.

Vendégelőadóként Balázs Fecó, Kóbor János, Révész Sándor és Závodi János is színpadra lépett, az öt legendával a koncert végén pedig még a miniszterelnök, Orbán Viktor is fotózkodott.

Rózsi emberfeletti erővel küzdött ezért az estéért az elmúlt hónapokban, és végül sikerült elképesztő formába hoznia ma­gát. Állapotán szinte nyoma sem volt annak, hogy agyérgörcse következményeképp újra kellett tanulnia járnia. Az énekes úgy gondolja, hogy ebben a közönség szeretete segítette.

A kétórás ze­né­lés percekig tartó taps­özönnel zárult, bú­csú­zásképp Rózsi pedig minden aggódó rajongóját megnyugtatta: nem ez volt az utolsó Demjén-koncert!

Az énekes szeretné 2020-ban is imádott közönségével zárni az évet, és mindent megtesz azért, hogy jövőre is tízezreknek énekelhessen az Aréna színpadán.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek