Celeb

Otthagyta márkáját Hódi Pamela

Címkék
Hódi Pamela

uv, K. K.

2019. november 29. péntek 11:00

Megszakította a kapcsolatot társaival, immár semmi köze a nevével fémjelzett ruhamárkához Hódi Pamelának. Az üzletasszony most a közelgő esküvőjére koncentrál.

Mérföldkő volt Hódi Pamela életében a tavalyi év, amikor is szép csendben üzletasszony lett és társaival megvalósította nagy álmát: saját ruhamárkát alapított. Kollekcióiban pedig ő maga, és olyan ismert szépségek bújtak, mint Weisz Fanni, Tücsi, vagy Laky Zsuzsi. A Bors azonban megtudta, hogy másfél év után Pamela váratlanul otthagyta a céget. 

– Valóban igaz a hír, már nem vagyok a csapat tagja, közös megegyezéssel szétváltak az útjaink  azokkal az emberekkel, akikkel együtt elindítottuk a márkát. Hónapok óta nem veszek részt a cég működésében, a ruhák tervezésében, nem tartjuk a kapcsolatot, ugyanis mindannyian jobbnak láttuk, ha megszakítjuk az együttműködést – mondta lapunknak Pamela, aki a kiválásának az okait azonban nem akarta elmondani. 

– Egész egyszerűen nem egyeztek a nézeteink, de békében váltunk el. Többet nem szeretnék erről mondani. Így is komoly törés volt ez az életemben – tette hozzá a modell. De kenyértörés ide vagy oda, Pamela a „szakítással” egy másik régóta dédelgetett álmának adhatott így teret, és nemrég elindította saját YouTube-csatornáját. A vlogolás mellett pedig újdonsült menyasszonyként lázasan készül Tóth Bence focistával való jövő nyári esküvőjére. 

– Nehézségek mindig adódnak, de azt hiszem, jobbára sikerül boldog, kiegyensúlyozott életet élnem, és megoldanom a felmerülő gondokat. Bencével a szerelmünk erősebb, mint valaha, és a szervezés közepette vagyunk, ami az esküvőt illeti. A helyszín, az időpont már megvan, de zenekar például még nincs – árulta el lapunknak Pamela, aki ahogy kislánykorában megálmodta: nagy lagzit csap párjával.

További cikkek

Gyász

Kiderült, így tervezik Damu Roland temetését

Erőszak

Kitálalt a gyönyörű színésznő, kamerák előtt erőszakolta meg a rocker

Ez is érdekelhet

kemma.hu

Tűz miatt kiürítettek egy komáromi gyárat: 6 embert szállítottak kórházba

metropol.hu

Lassan indul a nap a Bika jegy szülöttének, de hatalmas meglepetésben lehet része

origo.hu

Lelkesen fogadták a Sundance fesztivál első magyar versenyfilmjét

vg.hu

Óriási robbanás történt Athén belvárosában

beol.hu

Kelemen Imre lett az év embere

origo.hu

Egy év alatt 224 új fajt azonosítottak a Mekong-térségben

nemzetisport.hu

MOB: a SOSZ Gyulay Zsoltot támogatja az elnökválasztáson

vg.hu

Romkastélyok és luxuspaloták eladósorban

vg.hu

Veszélyben a cseh orvosok

mandiner.hu

Bolgár védelmi miniszter: A bolgár hadsereg nem vesz részt hadműveletekben Ukrajna területén

magyarnemzet.hu

Mellbevágó tények derültek ki az SZFE korábbi működéséről

origo.hu

Indulhat a Petőfi-film és a vízilabda bajnokainkat bemutató film