Celeb

Több gyereket szeretnének Schmuckék

G. Sz.

2019. szeptember 30. hétfő 05:10

Hanák Eszter és Schmuck Andor márciusban ismerkedett meg, napokkal később összeköltöztek, egy hónapra rá pedig eljegyezték egymást. A friss házasok fél év múlva már a babaprojektet is elindítják.

A hétvégén örök hűséget esküdött egymásnak a politikus Schmuck Andor és 26 évvel fiatalabb szerelme, Hanák Eszter. Az egyházi szertartást Budapest egyik legszebb szállodájában tartották, ahol a pár 120 legközelebbi barátja nézhette végig, ahogy Iványi Gábor, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség elnöke összeadja a szerelmeseket. Az egyházi szertartás tanúi Fodor Zsóka és Korda György voltak, de a vendégek között feltűnt többek között Nyári Károly, illetve Fásy Ádám is. A ceremónia után a házaspár az egyik belvárosi étteremben spenóttal, zöldborsófőzelékkel, fasírttal, főtt tojással, pásztortarhonyával, illetve egy kis pezsgővel kedveskedett a vendégeknek.

– Szívügyem a hajléktalanok megsegítése, ezért úgy döntöttünk, hogy a lakodalomra szánt pénzt, a tárgyi nászajándékok értékét, és a készpénzeket is az Oltalom Alapítványnak adjuk – mondta a Borsnak a boldog férj, akinek Eszter már a második felesége lesz, de úgy gondolja, hogy az utolsó is.

– Eszter mellett minden nap ajándék, nem gondolkodom a holnapon, hanem a mának élek vele. Azt szokták mondani, hogy a második házasság a remény diadala a tapasztalat fölött, és úgy érzem, a hátralévő életem Eszterrel fogom tölteni – folytatta Schmuck. Az újdonsült feleséget lapunk arról kérdezte, mennyire izgult élete legszebb napján.

– Egészen az esküvő előtti napig nem izgultam, de a templomi szertartáson háromszor is majdnem elsírtam magam. Szerencsére úgy történtek a dolgok, ahogy elképzeltem. Andor számomra minden tekintetben az igazi férfi, aki mellett felszabadultan, igazán nőnek érezhetem magam. Még fél évem van hátra a főiskolából, utána természetesen lehet szó a családalapításról is, mert több gyereket szeretnék! – nyilatkozta az ifjú feleség.    

További cikkek

Fájdalom

Könnyekben tört ki Babicsek Bernát édesanyja, ezt mondta a tragédia után

Szexi

Madonna ismét elfelejtette, hogy 63 éves: csipkebugyiban mutatta meg formás fenekét

Ez is érdekelhet

vg.hu

Sorra mondják le koncertjeiket a világsztárok, kidőltek a Covidtól a stábtagok

borsonline.hu

Azonnal őrizetbe vették, olyat rejtegetett autójában egy sofőr az M5-ösön – fotó

she.life.hu

Randik, melyekre sosem kellett volna elmennem

delmagyar.hu

Évtizedes probléma oldódik meg Csongrádon az áruháznál

origo.hu

Túl gyorsan hűl ki a Föld, kihalhat az élet

vg.hu

Elveszítette vagyonát a bitcoinmilliomosok negyede

magyarnemzet.hu

Márki-Zay gyakorlatilag elismerte, hogy választási csalásra buzdított + videó

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 29.: az Ikrek fellélegezhet, a Skorpió adja át magát a boldogságnak

life.hu

Young G Béci elszólta magát Kulcsár Edina válásáról: ő másképp tudja a történetet

origo.hu

Eltemették Gaspard Ullielt - fotók