Celeb

Óriási fordulat: gyanúsítottként hallgatták ki Curtis feleségét

Bors

2019. szeptember 10. kedd 20:16

A rapper és Krisztike decemberben szenvedtek balesetet Újpesten.

Gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség Curtis feleségét, Széki Krisztinát, tudta meg a Ripost. A pár még decemberben szenvedett balesetet, mikor Újpesten a rapper fekete BMW-jével karamboloztak. 

Curtisék a Pázmány Péter utcán jöhettek és a Dugonics utca irányába haladtak, vagyis nekik kellett volna megállniuk a Szerencs utcai stoptáblánál. Az információk és a szemtanúk szerint a kocsit

a rapper kedvese vezette.

A Ripost megkereste az üggyel kapcsolatban a rendőrséget, akik kérdésükre válaszolva megerősítették, hogy a BMW-t vezető nőt gyanúsítottként hallgatták ki, jogosítványát pedig bevonták ittas vezetés gyanúja miatt.

- Megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy az Ön által említett ügyben a BRFK büntetőeljárást indított ittas állapotban elkövetett járművezetés vétségének megalapozott gyanúja miatt - közölték a lappal.

- A baleset után a rendőrök a BMW sofőrjét mintavételre előállították és

vezetői engedélyét bevonták.

Továbbá tájékoztatjuk, hogy a nyomozás folyamatban van, amelyben az autót vezető nőt a mai napon 2019. szeptember 10-én gyanúsítottként hallgatták ki – közölte a rendőrség a megkeresésükre.

További cikkek

Szakítás

Horváth Gréta édesanyja megható vallomása: „Örülök, hogy az édesanyád lehetek”

Ez is érdekelhet