Celeb

Rókákkal szalonnázott Pokorny Lia

Fái

Létrehozva: 2019.08.06.

A Tisza-tavon kalandozott három napig a színésznő, de szó szerint. Éjszaka csónakázott, vadkempingezett és tavirózsákkal úszott.

Aludt háromszor ötméteres úszókunyhón a Tisza-tavon, majd egy apró sátorban egy csatorna partján, végül egy nagy hajón az Aranyosi-sziget mellett. A kisfilmjeivel több díjat is nyert Ljasuk Dimitry hívta Pokorny Liát, aki azonnal igent mondott.

– Nem ragaszkodom feltétlenül a kényelemhez – szögezte le Lia, amikor arról faggattuk, mennyire volt komfortos a sátor, az úszókunyhó. – Van egy pici komfort az úszókunyhón, de fürdőszoba nincs, a Tiszában tudsz mosdani. A vadkemping zéró komfort, de szeretem nagyon. A lakóhajóval is vadregényes, mert egy csodálatos helyen álltunk meg. A varázslatos táj mindenért kárpótol. Itt a csend hangjai is teljesen mások, mint Budapesten. Üvöltenek a békák, susog a nád. Döbbenetes csak ott ücsörögni, és figyelni. A nádasban fél ötkor kelt fel a nap, és mi megnéztük. Ott nem tudsz aludni, mert nem akarsz lemaradni semmiről. Ülsz abban a paradicsomi hangulatban, és minden pillanatot meg akarsz élni, mert mind mást kínál. A Tisza-tónál van szúnyog, de ez is a kaland része. Aki kalandra vágyik, annyit tud vállalni, hogy befújja magát. Szerintem Dimi is meglepődött, hogy egy pesti színésznő nem nyafog, nem mond mindenre nemet, inkább azt, hogy még másszunk be oda, ússzunk ide, menjünk éjszaka is.

Lia kizárólag a pókoktól tart. Nem félt akkor sem, amikor éjszaka, szalonnasütés közben karnyújtásnyira voltak tőle a rókák.

– Hallottad, hogy ott mászkálnak, nézelődtek a bokorban. Kérdeztem Dimit: ez a róka? Igen. Ott zizegtek körülöttünk, míg falatoztunk. Ahogy fogyott a tűz, jöttek egyre közelebb.

Nehéz választani a felejthetetlen élmények közül, de ha muszáj, akkor Lia azt választja, amikor tavirózsák közt lebeghetett a vízen.

– Álmaim netovábbja! – meséli lelkesen. – A szabadságnak egészen magas foka. Az egész annyira valószerűtlen, a szépségnek olyan sűrűsége, amit alig hiszel el. Mindent kikapcsolsz, ami a stresszes tempóhoz köt, az önfeledtség teljes állapota. Ha pihenni vágysz, de közben szeretnél olyan impulzust, ami kizökkent, akkor fogd a hátizsákod, a biciklit, és menj a természetbe! Nem kell sok pénz ahhoz, hogy feltöltődjön a lelked. Életem egyik legszebb három napja volt, pedig közben Dimitry három kamerával és egy drónnal forgatott, miközben arra is figyelt, hogy én töltôdjek. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek