Celeb

Marlon Brando már 1994-ben arról beszélt a hatóságoknak: lehet, hogy Michael Jackson gyerekekkel szexel - 18+

Bors

Létrehozva: 2019.08.30.

Forrás: AFP

Újabb puskaporos hordót sikerült felnyitnia egy amerikai netes rádiósnak Michael Jackson botrányai kapcsán. Brandon Ogborn ugyanis megkaparintotta egy olyan beszélgetés írott részleteit, mely még a kilencvenes évek elején zajlott Michael Jackson és Marlon Brando között, és melyről Brando részletesen beszámolt az ügyészségnek a popkirály 1994-es gyermekmolesztálási ügye kapcsán. A rádiós a nyilvánosságra hozatal előtt hitelesíttette az iratot Lauren Weis ügyésznővel, aki több évtizeden keresztül vizsgálta Jackson gyanús ügyeit.

Marlon Brando a kilencvenes években színészkedni tanította Michael Jacksont, aki cserébe táncra oktatta a színészt. Kettejük egyik beszélgetéséről a 2004-ben elhunyt Marlon Brando így számolt be a hatóságoknak anno:

“Megkérdeztem, hogy szűz-e még, erre elkezdett nevetgélni és kuncogni, mikozben Brandónak szólított. Ó, Brando - mondta, mire én: Nos? Amire aggódva és zavartan reagált.”

“Épp az emberi érzelmekről beszélgettünk, és arról, hogy honnan származnak. Nagyon különösen, sajátosan beszélt, ahhoz képest, hogy annyi idős volt, mint az idősebb fiam, 35. És nem akarta, hogy káromkodjak.”

“Megkérdeztem tőle: kik a barátaid? Azt mondta, nem ismerek senkit a korosztályomból, nem szeretem a korombelieket. Megkérdeztem tőle, miért, amire azt mondta: nem tudom, nem tudom. Ekkor nagyon sírt.”

“Abból, ahogy viselkedett, szerintem elég egyértelműen levonható volt, hogy valamit csinál gyerekekkel. Az volt a benyomásom, hogy nem akart válaszolni, mert félt válaszolni nekem.”

* * *

A Telephone Stories: The Trials of Michael Jackson című webes rádióműsorban - ahol a megszerzett iratok szövegét bemutatták - arról is beszélt a műsorvezető, Brandon Ogborn, hogy Marlon Brando vallomása egész más, mint az összes többi. A színész egyrészt igen gazdag és híres volt, azaz semmit sem nyert a vallomásával, másrészt - mint magyarázta - bizonyos értelemben ugyanúgy különcnek számított, mint Jackson, így talán sokkal jobban megértette őt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek