Celeb

Lezuhant ismerőse luxushajójáról Delhusa Gjon

L. P.

2019. augusztus 22. csütörtök 09:00

A hosszú hétvégét szintén fellépéssel töltötte Delhusa Gjoni, aki egy darabig nagyon jól érezte magát barátai társaságában. Hajnalban az énekes lezuhant milliárdos barátja jachtjának emeletéről, elvesztette az eszméletét és rohammentővel a veszprémi kórházba kellett szállítani.

Amint arról a Ripost elsőként beszámolt, Delhusa Gjon súlyos balesetet szenvedett a hétvégén Balatonfüreden. Az énekes most már otthonában pihen, ahol a Bors érdeklődésére elevenítette fel a vele történteket. Amint Gjoni elmondta, a fellépése után nagyon jól szórakoztak baráti társaságával, majd az egyik legjobb haverja, Tamás felajánlotta Gjoninak, hogy töltse az éjszakát a jachtján.

– Augusztus 20-ra virradóra történt a baleset. Olyan hajnal négy óra körül, mikor megérkeztünk a jachtra, és megmutatta nekem a barátom, hol tudok majd aludni – mesélte az eseményeket a Borsnak az énekes. Az éjszaka rosszul végződött, ugyanis Gjoni a jacht felsô emeletéről leesett.

– Rosszul léptem a lépcsőn, és a felső szintről lezuhantam. Elveszítettem az eszméletem. Tamás barátom ébresztett fel. Akkor még azt gondoltam, semmi bajom sincs, csak kicsit megütöttem magam. Le is dőltem aludni, majd reggel fél nyolckor hívtam újra a barátom, hogy nem kapok levegőt – avatta be a részletekbe a Borsot. Tamás azonnal hívta az orvost, aki mondta, hogy ez nem játék, így rohammentőt is hívtak Gjonihoz, akit a veszprémi kórház sürgősségi osztályára szállítottak.

– Nagyon abszurd helyzet alakult ki. Jajgattam a fájdalomtól, mivel kiderült, az esés során két bordám is eltört, de közben meg szelfiket készítettek velem a nővérkék. Engem szórakoztatott, de akkor is szürreális élmény volt – számolt be kórházi élményeiről az énekes.

A kivizsgálás után haza is engedték, miután még egy na­pot töltött Balatonfüreden a jachton, majd párja, Fanni érke­zett hozzá, hogy hazavigye meggyógyulni.

– Több mint harminc éve motorozom, bejártam vele fél Európát, és semmi nem történt hál istennek eddig. Most egy ilyen banális lépés miatt tíz napig még lábadozhatok itthon. Ezt egy jelnek veszem, hogy vegyek vissza a motorozásból, és figyeljek jobban magamra. Mivel nincs betegségtudatom, ezért hamar fel fogok épülni és ha minden igaz, akkor DJ Dominique-kal együtt szombaton ismét fellépek – árulta el lapunknak Delhusa Gjoni.

További cikkek

Válás

Kulcsár Edinára is lesújtott a szépségkirálynők átka

Kínos

Olyan intim videót tett közzé véletlenül Tóth Andi, hogy azonnal törölni kellett

Ez is érdekelhet

life.hu

Ismert tévés oldalán vigasztalódott Csuti, többen is látták őket a Margitszigeten

metropol.hu

Tűz ütött ki a budapesti Szent Imre kórházban

life.hu

Hetente csak háromszor zuhanyozik ez a nő: népharag zúdult rá

vg.hu

Új roncsprogrammal szabadulnak az autómatuzsálemektől

szoljon.hu

Saját kézzel befejezték, most eladnák a szuper szolnoki otthont tulajdonosai

origo.hu

Elegánsnak ígérkezik a Google okosórája

nemzetisport.hu

Női kézi BL: győzött a Rosztov, és átvette a vezetést A-csoportban

vg.hu

Autóbalesete volt Arnold Schwarzeneggernek

ripost.hu

Kiadták a riasztást: mutatjuk, hol fog szakadni a hó ma is

magyarnemzet.hu

Súlyos autóbalesetet okozott Arnold Schwarzenegger + fotók

borsonline.hu

Sokkot kaptak a vásárlók: holtan találtak egy eladót a boltban