Celeb

Iszappakolás szépíti Tücsit

Zs.V. 

2019. augusztus 17. szombat 10:30

Ahogy a modelleknek és szépségkirálynőknek, úgy a Tündérszépek szépségverseny jelentkezőinek is nagyon fontos az arcápolás és a sminkelés. Tücsi adott pár tippet a jelentkezőknek.

Forrás: Vadnai Szabolcs

A modell-műsorvezető mindig figyel arra, hogy a hétköznapokban és a kamera előtt is a legjobb formáját mutassa. Szerinte a napi arcápolásnál kezdődik az ápoltság. Aki pedig a szépségiparral kacérkodik, még nagyobb hangsúlyt kell fektetnie a bőrére.

Mi a legfontosabb önnek, ha szépségápolásról van szó?

A napi rutinom este kezdődik a smink lemosásával. Ezután az arcnak megfelelő ápolóval le kell kezelni a bőrt. Ha ezt valaki betartja, akkor reggel úgy fog felkelni, hogy a bőre már egy szép sminkalap lesz. Fontos még, hogy az elhalt hámsejtek is eltűnjenek, ezért két-három naponta arcradírt is használok.

Használ valamit, hogy pihenés közben is szépüljön?

Hiszek abban, hogy éjszaka sokkal jobban regenerálódik a bőrünk, így minden fontos anyagot meg kell adni neki. Például fotózások előtt éjszakai arcmaszkot is felteszek. Ha valami fontos eseményre készülök, akkor a radírozást sosem hagyom ki, ezután egy nyugtató iszappakolás jön, ami szépíti és feltölti a bőrt.

Milyen termékeket érdemes a hétköznapokra használni?

Mindig olyan alapozót használok, ami véd az UV-sugarak ellen. Én szerencsésebb helyzetben vagyok, ugyanis a bőröm nem igényel nagy védelmet, viszont akinek fehér, érzékeny a bőre, annak érdemes a sminkelés előtt egy olyan nappali krémet is használni, ami még egy rétegben védi a káros sugaraktól. Alapozás előtt használok egy úgynevezett báziskrémet, ami előkészíti az arcot az alapozásra, emellett pedig tartósabbá teszi a nappali sminket.

Milyen sminket érdemes elkészíteni például a Tündérszépek fotózására?

Mindenképp valami erősebbet, ez fog szépen mutatni a képeken. Azért az fontos, hogy a modell megtalálja az egyensúlyt, és ne legyen a szeme és a szája is hangsúlyos, az nem szép. Először ki kell találni, hogy mit szeretne jobban kiemelni. Ha a szem kap erősebb sminket, akkor a száj legyen visszafogott, vagy fordítva.

A szem alatti fekete karikák sok nőt kisértenek. Mit lehet tenni ezek ellen?

Alvás, alvás, és alvás. Velem is előfordult már, hogy karikásabb volt a szemem a kelleténél, ilyenkor egy gyors megoldáshoz folyamodok. Egy kanalat beteszek a hűtőbe pár percre, majd ezt teszem a szemem alá. Ezután meleg vízzel megmosom az arcom, és ezt megcsinálom még egyszer. A végén szemkörnyékápolóval bekenem ezt a részt, és jöhet a smink.

Legyen ön a 2020-as Tündérszépe!

Keressük az ország legszebb lányát. Már lehet jelentkezni a 2020-as Tündérszépe szépségversenyre. Ha ön vagy rokona elmúlt 16 éves, de még nem lépte át a 30-at, itt a remek alkalom, hogy megmutassa magát! Nem kell mást tennie, csak felkeresni a www.tunderszepek.hu weboldalt, kitölteni a jelentkezést, bejelölni, hogy melyik megye színében szeretne indulni, és feltölteni magáról pár fotót. Ha úgy érzi, a képei nem túl minőségiek ahhoz, hogy jól szerepeljen, csak ikszelje be a jelentkezés során azt, hogy ingyenes profi fotósorozatot igényel! Itt az ugródeszka, hogy megismerje az egész ország, ráadásul értékes ajándékok és utazások várnak a legszebbekre.

További cikkek

Utolsó

Ez volt Csollány Szilveszter utolsó tévés szereplése - videó

Videoklip

Most jött ki Kulcsár Edina első saját dala: súlyos dolgokról énekel

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: „Köszönet a horvátoknak, hogy nyertek Izland ellen!”

likebalaton.hu

Megérkezett Vörsre Kele, Magyarország első gólyája

hirtv.hu

Családirtás a XVIII. kerületben: késsel a kezőben, szó nélkül ment be szülei szobájába a fiú

teol.hu

Dráma Felsőnyéken: a háziorvosi asszisztens élesztette újra a falu legidősebb hölgyét

origo.hu

Nagyon tartják az értéküket az iPhone 12-esek

nemzetisport.hu

NFL: A családommal kitaláljuk, mi legyen – Brady a jövőjéről beszélt

origo.hu

Varga Mihály: Magyarország a világszintű produkciókat készítő országok sorába léphet

origo.hu

Úgy döntött, hogy pont a szakadék szélén fordul vissza, ami ezután jött, arra nincsenek szavak

mandiner.hu

Bangóné még nem adta vissza az országgyűlési mandátumát

metropol.hu

Váratlan fordulat, ezt tette titokban Harry herceg és Károly

origo.hu

Csollány Szilveszter élete képekben