Celeb

Hatvanévesen tetoválásfüggő lett Vándor Éva

K. Sz.

Létrehozva: 2019.08.03.

Hiába borítja már tíz tetoválás a testét, ismét újabbat és újabbat szeretne Vándor Éva. A színésznő hatvanéves volt, amikor az első ábrát varratta magára, s az elmúlt öt évben a függőség is kialakult nála. 

Meglepő szenvedélyéről rántotta le a leplet a Jászai Mari-díjas színésznő, Vándor Éva. A budapesti színházak ünnepelt sztárja ugyanis az utóbbi időszakban szenvedélyesen beleszeretett a tetoválásokba, ami igazán szokatlan egy színésznőtől. Az ember első csodálkozását csak tovább fokozza, ha olyan hölgyről van szó, aki már túl van a hatodik ikszen. Persze az is tény, hogy a Jóban Rosszban egykori Nemes Lenkéje jó pár évet letagadhatna, ami nem csak szerencsés genetikájából, hanem féktelen életkedvéből is adódik. 

De hogyan lett az első testrajz? 

– A férjem kerek évfordulóját ünnepeltük, és támadt egy olyan ötletünk, hogy tetováltassunk együtt. Este azt mondta, jó, reggel azt mondta: nem jó. Bennem viszont már nagyon régóta érett a gondolat, úgyhogy egy barátnőmmel gyűjtöttünk némi bá­torságot és elindultunk egy tetoválószalon felé. Az első egy ágon pihenő lepke lett a bal vállamon. Először olyat szerettem volna, amit biztos nem bánok meg. Azóta több madarat tetováltattam a környékére: Vándor Éva a nevem, sokat vándorolok a szakmámból adódóan, sok élmény vagy éppen bánat ér, de a végén mindig hazaszállok – mesélte a színésznő.

A Jóban Rosszban egykori polgármesternéjén hamarosan újabb tetoválások jelentek meg, egy hullám a füle mögött, ami a tengert jelenti számára, illetve egy rózsa a kezén, ami a színpadhoz köthető, ahogy fogalmazott: innentől kezdve biztos, hogy minden este kap egy rózsát a fellépései után. Legújabb darabja azonban még ennél is személyesebbre sikerült a jobb alkarján.

– Lótusz és két mákvirág fonja körbe a jobb alkaromat, amit egy H betűvel fogtam össze, ami a férjem nevének kezdőbetűje. Szerettem volna, hogy a lányom is helyet kapjon rajtam, ezért a H betűt átkötöttünk és így jött ki a halak szimbóluma, ami az ő csillagjegye. A következő egy három csillagjegyből álló kép lesz a hátamon, ami még olyan üres. A tervek szerint a saját, a lányom és az unokám csillagjegyét kötik össze egy szimbólummá. Elég későn jött ez a szenvedély, de egy percig nem bántam meg. Vonz, szükségét érzem. Ha csak arra gondolok, hogy zizeg a tű, megindul bennem az adrenalin – mesélte Éva, aki komolyan ügyel arra, hogy az életkora előrehaladtával is esztétikusak legyenek a tetoválásai. 

– Súlyzós gyakorlatokat csinálok szinte mindennap otthon. Nem kell túlzásba vinni, de egy kis odafigyeléssel szép és esztétikus maradhat az izomzat sokáig. 

Sokan azt gondolják, egy színésznő számára tilos a tetoválás, hiszen estéről estére más-más karakter bőrébe kell bújnia. 

– Ha a szerep megengedi, maradnak, ha nem, akkor alapozóval vagy ragasztóval eltüntetjük. Nagyon toleránsak a színházaim, egyáltalán nem okozott gondot. A Shirley Valentine című darabban az elején még takargatom, ám a második felvonásra már nem, ami még izgalmasabbá teszi a játékot. Hamarosan a József Attila Színházban a Nagy négyes című előadásban alakítok majd nyugdíjas operaénekesnőt, ott minden bi­zonnyal nem lesz helyük a tetoválásoknak.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17172886_auto_resized.jpg
origo.hu

Még egy helyben állni is nehéz a világ legmeredekebb utcáján - képek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27587_resized.jpg?avcount=1714438512
origo.hu

Kasza Tibi szórja a pénzt: nyolcmilliós órával dicsekedett

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17172631_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Újabb válást jelentettek be: 11 év házasság után otthagyta feleségét a zenész

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173916_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Pokoli pusztítást végezett az orosz Szu–25-ös (VIDEÓ)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174010_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Figyelmeztet a szakember: nem mindig jó döntés air fryerben sütni-főzni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27583_resized.jpg?avcount=1714438512
origo.hu

Kiderült, együtt van-e még Krausz Gábor és Mikes Anna

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173481_auto_resized.jpg
astronet.hu

A Vénusz a Bikába lép, a Mars a Kosba: ez a nagy egymásra találások ideje

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174238_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Krausz Gábor üzent a fanyalgóknak: Egy párként jöttünk haza Ázsiából

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714438512
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173658_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Itt van Tóth Andi utódja: Ő lehet Marics Peti új barátnője

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/LqwcpFUScuwgn1arb8bd4-j5v-VG1CCu7MyIuIi2nAQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzJhZDI1Mjc5ZjgzMTQ2NTA4NDg4MzMxNDFiZjU3Y2Y5.webp
Költözés

Miért titkolózik Gáspár Győző? Sejtelmes utalást tett rá, hova költöztek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/nu78MtZk1MGSCM9DdX8Kcp3f-hdcys0Hn1LZPqErMxw/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2NhMWViN2Y2YTIxYTQxZDdhNjNmZDRiOTk5Yjc3NDdm.webp
Kiakadás

Együtt buliztak a Házasság első látásra sztárjai – súlyos dolgot fedeztek fel a rajongók a fotókon