Celeb

Felháborító gyalázkodás: Átkot küldtek Tóth Gabi babájára

G. Sz.

2019. augusztus 27. kedd 05:10

A hat hónapos terhes énekesnő megelégelte, hogy a Faacebookon következmények nélkül lehet gyalázkodni. Tóth Gabinál akkor szakadt el a cérna, amikor leendő gyermekére szórt átkot egy kommentelő. A kismama más sztárokkal együtt száll harcba.

Megunta a közösségi oldalaira nap mint nap érkező, rosszindulatú hozzászólásokat, és most minden ismert embert és véleményvezért arra kér Tóth Gabi, hogy csatlakozzon a kampányhoz, amelyet az internetes, szóbeli bántalmazás ellen indít.

– A párom, Gábor nagyon csúnya kommentet kapott az oldalára. Ebben engem és a kislányomat bántanak, és ez átlépett egy határt – meséli a Borsnak az énekesnő, akit annyira feldúlt ez a végtelen rosszindulatról árulkodó hozzászólás, hogy csak sírva tudta folytatni a beszélgetést. – Tizenöt év alatt sok mindent láttam a szakmában, de most elég volt ebből. Rengeteg levelet kapok civil lányoktól, fiúktól, hogy nap mint nap bántják őket a neten, és ezeket egy átlagember sokkal nehezebben viseli, mint mi. Volt olyan kislány, akit én segítettem ki a bulimiából, az interneten keresztül forró dróton támogattam nap mint nap, énekelgettem neki, beszélgettünk, és így sikerült kigyógyulnia a betegségéből. A bántalmazók miatt rengetegen vannak tele frusztrációkkal, és ez nem maradhat így.

A Sztárban sztár leszek mestere szerint a helyzet rendkívül súlyos, és radikális változásra van szükség.
– Ha kell, petíciót indítok, mert ezeket a dolgokat senkinek sem szabadna elszenvednie. A mi feladatunk és felelősségünk, hogy az utódaink számára jobb világot tudjunk teremteni. Ha saját magamért nem állok ki, akkor hogy fogok majd a gyermekemért? – magyarázza Gabi, aki a napokban azt is megtapasztalta, hogy az emberek a való életben is elmennek egymás mellett: nemrég vásárlás közben a boltban leejtette a bankkártyáját, de a mögötte álló tíz ember egyike sem segített felvenni.

– Nyilván le tudok hajolni terhesen is, itt inkább az emberi hozzáállással van baj. Nemrégiben egy hölgy azért kezdett el velem, egy várandós kismamával kiabálni, mert tetoválásaim vannak. Sajnos sok ilyen van, és azt látom, hogy az emberek egyre türelmetlenebbek, ingerültebbek egymással, teljesen elveszett belőlük az empátia – jellemezte a helyzetet az énekesnő.

Valami megmozdult

Tóth Gabi felhívása annyira nyitott kapukat döngetett, hogy máris tucatnyi hazai sztár jelezte, hogy szeretne valamit tenni az internetes, indokolatlanul durva bántalmazók ellen. Kasza Tibor azt írta, hogy szerinte egyre inkább abba az irányba haladunk, hogy muszáj lesz a közösségi médiában is felelni a tettekért, de rajta kívül Balázs Andrea, Fésűs Nelly, Freddie, Peller Mariann, Csonka András és Dombóvári István is jelezte: mindenben Gabi mellett áll.

További cikkek

Fájdalom

Könnyekben tört ki Babicsek Bernát édesanyja, ezt mondta a tragédia után

Szexi

Madonna ismét elfelejtette, hogy 63 éves: csipkebugyiban mutatta meg formás fenekét

Ez is érdekelhet

magyarnemzet.hu

Márki-Zay gyakorlatilag elismerte, hogy választási csalásra buzdított + videó

ripost.hu

Kettészakad az ország: kilenc megyére adtak ki riasztást viharos szél miatt

life.hu

Rúzsa Magdi hármas ikrei császármetszéssel jöhetnek világra

magyarnemzet.hu

A baloldal soraiban lehetnek az ország ellen dolgozó ügynökök

delmagyar.hu

Évtizedes probléma oldódik meg Csongrádon az áruháznál

origo.hu

Jetpackes mechákhoz kerestetik operátor

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a spanyolok a dánok testén keresztül újra a döntőben

vg.hu

Már egy ideje terjedt a koronavírus, mire észrevettük

life.hu

Borzasztó baleset: saját magát akasztotta fel játék közben egy 4 éves kisfiú

life.hu

Szörnyű tömegbaleset történt Budapesten: mentők érkeztek a helyszínre

borsonline.hu

Bemásztak az ablakon, alvás közben erőszakoltak meg egy budapesti nőt

origo.hu

Folytatódik az Itáliai utazás sorozat az Urániában