Celeb

Első buli apaként – Kevesen voltak kíváncsiak Curtisre

K. K.

Létrehozva: 2019.08.19.

Gyermeke születése óta múlt hét pénteken állt először színpadra Curtis, akinek koncertjén elég foghíjas volt a társaság.

Tavaly augusztusban, majd’ egy évvel ezelőtt szakított a közös munkával a népszerű rapperpáros, Majka és Curtis, ami utóbbi karrierjét igencsak megsínylette.

Míg az „ózdi hős” sorra tölti meg a legnagyobb befogadóképességű koncerthelyszíneket, addig Curtis a kisebb bulikat is alig tudja kipréselni magából.

Az újdonsült édesapa kisfia, Doni augusztus 4-ei születése után múlt hét pénteken, egy 1000 lelkes kis görög faluban, Beloianniszban lépett először színpadra, ami több szempontból is érdekesre sikeredett.

Noha a sztárvendég szem­mel láthatóan nem volt elragadtatva attól, hogy a bulin a sajtó is jelen volt, és lapunk elől szó szerint menekült, a maroknyi rajongó között azonban mégsem tudott megbújni. Ahogyan felesége, Kriszta sem, aki sokak meglepetésére az első sorokban bulizta végig szerelme fellépését, miközben újszülött gyermekére vélhetően valamelyik nagyszülő vigyázott otthon. Éppúgy, mint né­hány nappal ezelőtt, amikor a rapper egy meglepetésrandevúra vitte a feleségét.

A fiatal házasok te­hát kéz a kézben érkeztek az este 7 kor kezdődő koncertre, amire a színpadra lépés előtti utolsó percekben kezdtek el lézengeni az em­berek. Beloiannisz főtere sokáig kongott az ürességtől, de az ingyen-Curtis-CD-dobálás néhányuk kedvét meghozta a tomboláshoz, amit a rapper felesége a háttérből meg is örökített. Közben Curtis köszönetet mondott a színpadon, hogy ennyien eljöttek a bulijára, majd annak végeztével már a közösségi oldalán nosztalgiázott a Majkával közös, tavalyi telt házas Aréna-koncertjükről.

„Életem legmeghatározóbb koncertélménye. Lehet, soha többet nem lesz ehhez hasonló már, de ezt nem veheti már el senki tőlem!” – s milyen igaz. Nagy erény, amikor az ember beismeri, hogy ment már jobban is a sora, de egy biztos: Curtis küzd, to­vábbra is rappel, még ha kicsit meg is csappant a közönsége.

Kapcsolódó jegyzetünk ide kattintva olvasható.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek