Celeb

Alaposan kiakadt a tinisztár, hogy félmeztelenül tették ki egy magazin címlapjára

Bors

Létrehozva: 2019.08.30.

Forrás: AFP

Komoly összetűzésbe keveredett a Nylon Germany magazin a 17 éves Billie Eilish-sal: az énekesnő ugyanis eléggé ledöbbent, amikor meglátta, hogy a lap címoldalán ő szerepel - kopaszon és póló nélkül, természetesen egy manipulált képen.

Nem is rejtette véka alá a véleményét, egyenesen a magazin Insta-oldalára kommentelt igen hosszan, azt részletezve, hogy senki sem kereste meg őt a magazintól, ráadásul ez nem is egy igazi kép róla, arról nem is beszélve, hogy kiskorúként hogy képzelik, hogy félmeztelenséget sugalló képet jelentetnek meg?!

A Nylon Germany később módosította az eredeti Insta-poszt szövegét azzal, hogy még véletlenül sem szerettek volna olyan címlapgrafikát készíteni, ami sértő lehet a popsztár számára, egyszerűen tisztelegni szerettek volna a félmilliárdos megtekintéső Bad Guy című dal fiatal előadója előtt. (Arról persze nem nyilatkoztak, miért nem lehetett eme tisztelgés során ruhát is adni a 17 éves sztárra, így nem lennénk meglepődve, ha a dolognak lenne még folytatása - akár a bíróságon is...)

Eilish egyébként épp hétfőn vehette át a legjobb új előadónak járó díjat az MTV Video Music Awardson.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek