Celeb

Tovább nyomoz az ellenállhatatlan Murdoch

Bors

Létrehozva: 2019.07.28.

Ki ne imádná az izgalmas rejtélyeket, amelyek egy kis feszültséggel és szenvedéllyel vannak fűszerezve? Nemsokára érkezik a Murdoch nyomozó rejtélyei 5. évadja, de előtte még feleleveníthetjük a legizgalmasabb részeket az előző évadból.

Az 1800-as évek sötét és titokzatos gyilkosságait felídéző sorozat most bevezet abba, milyen változásokon ment ke­resztül akkoriban egy nyomozási folyamat. Ugyanis az 1890-ben Torontóban játszódó regényen keresztül megtapasztalhatja a néző azt is, hogy mekkora előrelépésnek számított, amikor felfedezték hogyan tudnak bizonyos nyomra lelni és az ujjlenyomat alapján azonosítani a tettest.

A lenyűgöző sorozatnak köszönhetően most ennek a világnak minden részletébe betekintést nyerhet, többek között abba is, hogy az orvosi vizsgálatok nélkül elképzelhetetlen lett volna, hogy bármilyen szálon is elinduljanak ahhoz, hogy kiderítsék ki tette a szörnyűséget. Az ellenállhatatlanan főszereplőt, William Murdochot pedig csakis a vágy hajtja, de nem a nők utáni vágy, hanem az, hogyan tudja tetten érni az átkozottul veszett gyilkost. Természetesen ezt egyedül nehezen vinné véghez a Yannick Bisson alakította főhős, így a nyomozáshoz segítségére van egy patológusnő, akit Helen Joy játszik, és egy közrendőr, akit Jonny Harris alakít.

Többek felkapják a fejüket, ha Conan Doyle nevét hallják – Sherlock Holmes megálmodójáét. Ő és H. G. Well, Henry Ford és még számtalan ismert tehetség személye teszi még izgalmasabbá a sorozatot. Olyan, mintha a régi Poirot karaktere lenne egy újszerű köntösbe öltöztetve. Zseniális alkotású regény, ami rengeteg társadalmi problémával is foglalkozik, mint például a nőjogi kérdések, a diszkrimináció és a vallási hovatartozás. Bár a főhős is hibázik, egy biztos, hogy leleményes eszének és segítségének köszönhetően az igazság elé tárul minden, amit eddig titok övezett.

Amíg pedig izgalommal várjuk a következő évad megoldatlan bűnügyeit, addig az Epic Drama csatornája segít visszaemlékezni vasárnap délután, hogy milyen izgalmak történtek a negyedik évadban egy gigantikus Murdoch-maratonban.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek