Celeb

Tóth Gabi: Jól vagyunk, kerekedünk

G. Sz.

Létrehozva: 2019.07.01.

Az énekesnő átvészelte a várandóssága első, rosszullétekkel tarkított időszakát, köszönhetően párjának, aki mindenben támogatja. A friss kismama, Tóth Gabi valósággal ragyog. Vőlegénye, Krausz Gábor boldogan ölelgette párját.

Túl van várandóssága első három hónapján Tóth Gabi, és az énekesnő ismét munkába állt. Az elmúlt hetekben Gabi a TV2 Sztárban sztár leszek! című műsorának szereplőválogatásán már megmutatta magát, ám a pocakját akkor még nem igazán lehetett látni. Nem úgy a hétvégén, amikor jó idő után először tudtak kikapcsolódni szerelmével és első gyermekének édesapjával, Krausz Gábor séffel. A jegyespár a hétvégét Zalacsányban, a Jeep Owners Club Jamboreen töltötte, és a Borsnak nyilatkoztak arról, hogy miként telnek – immár hármasban – hétköz­napjaik.

– Köszönjük, jól va­gyunk, kerekedünk, minden a legnagyobb rendben. Jólesett már végre kiszabadulni egy kicsit – mondta lapunknak Gabi. A kismama elárulta, hogy az áldott állapot első hónapját nehezen viselte, de párj­ával teljes összhangban vannak, és együtt még a rosszulléteket is könnyebben átvészelte.

A kis jövevény érkezése azért is okozott hatalmas örömöt, mert a gyönyörű énekesnő csak hosszas küzdelem után tudott teherbe esni.

– Az első időszakban a fellépéseimet is lemondtam, mert akkor még vigyázni kellett mindenre, de már beléptem a második trimeszterbe, és újra tudok „normális” életet élni. Van, aki végigszenvedi az első három hónapot, én is ilyen voltam – nevetett a kismama, aki a párjával együtt, természetesen orvosi engedéllyel még egy könnyített offroadpályát is kipróbált a terepjárós találkozón.

– Mindent az orvosom engedélyével csinálok, ha ő azt mondja, ne jöjjek, akkor nem jöttem volna. Egyébként nagyon szeretjük ezt a közösséget, mert mindenki laza, nincs megjátszás, és közben még szuper autókat is kipróbálhatunk. Természetesen a baba most a legfontosabb, de a terhesség nem betegség, hanem egy állapot. Bizonyos dolgokra oda kell figyelni, de ugyanúgy élvezzük az életet mindketten – avatott be minket mindennapjaiba a Sztárban sztár leszek! zsűritagja. Tóth Gabi boldogan mutatta meg egyre gömbölyödő pocakját, és a büszke apuka sem tudja palástolni örömét, és si­mogatja, puszilgatja párja hasát. Az énekesnő tehát hamarosan ismét a képernyő előtt lesz, és állítása szerint a hő­séggel az utóbbi időkben már sikerült megbarátkoznia. De arról még óvatosan beszél, hogy mikor láthatjuk legközelebb a színpadon, ott, ahol a leginkább elemében érzi magát.

– A fellépéseket egyelőre még kicsit hanyagolom, mert vigyáznom kell magamra, az ugrálás és az éneklés még nagyon megerőltető lenne. De ez nem jelenti azt, hogy nincs jelen a zene az életemben. A baba pont most van abban a korban, hogy már el lehet kezdeni vele komolyzenét hallgattatni. Mi is kipróbáljuk majd, remélem, szeretni fogja Bartókot – köszönt el tőlünk Gabi.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171225_auto_resized.jpg
origo.hu

Körtemelleit és feszes fenekét mutogatja a folyamatosan meztelenkedő álomnő - képek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27587_resized.jpg?avcount=1714440615
origo.hu

Kasza Tibi szórja a pénzt: nyolcmilliós órával dicsekedett

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17168040_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kiadták a figyelmeztetést: automatából ivott kávét a hölgy, torkához kapva kezdett fuldokolni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174770_auto_resized.jpg
vg.hu

OTP: ez a bank lehet Csányi Sándorék célpontja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17170167_auto_resized.jpg
ripost.hu

„Megjelent az életemben” - Nem engedik el egymás kezét, ez a férfi áll Hunyadi Donatella mellett

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174005_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Kitálalt a Liverpool legendája: karakteres vélemény a Szalah-Klopp afférról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27583_resized.jpg?avcount=1714440615
origo.hu

Kiderült, együtt van-e még Krausz Gábor és Mikes Anna

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173590_auto_resized.jpg
travelo.hu

Videó: Egy tanuló pilóta durván a kifutóhoz csapta a gépet, amelyen 345-en utaztak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171142_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Meghalt a nemzet művésze, válságban a TV2 párjának házassága, de nem csak rossz híreket hoztunk a héten – ez a heti top 5

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714440615
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/LqwcpFUScuwgn1arb8bd4-j5v-VG1CCu7MyIuIi2nAQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzJhZDI1Mjc5ZjgzMTQ2NTA4NDg4MzMxNDFiZjU3Y2Y5.webp
Költözés

Miért titkolózik Gáspár Győző? Sejtelmes utalást tett rá, hova költöztek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/nu78MtZk1MGSCM9DdX8Kcp3f-hdcys0Hn1LZPqErMxw/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2NhMWViN2Y2YTIxYTQxZDdhNjNmZDRiOTk5Yjc3NDdm.webp
Kiakadás

Együtt buliztak a Házasság első látásra sztárjai – súlyos dolgot fedeztek fel a rajongók a fotókon