Celeb

Szexbarlangban lazított a svéd király

Bors

Létrehozva: 2019.07.22.

<p>Olimpián van rá a legnagyobb esély, hogy a kötöttségektől megszabadult fiatal hercegek fejét elcsavarják. A boldog élet titka? Az esküvő után gondoskodni kell az utódokról, szerepelni a nyilvánosság előtt, és szemet kell hunyni a férj kicsapongásai felett. </p>

A brazil anyától és német apától született Silvia Sommerlath légiutas-kísérőként dolgozott, majd 1972-ben a müncheni olimpián hoszteszként összeismerkedett Károly Gusztáv svéd trónörökössel, akivel hamar szerelembe estek.

Stewardess a svéd trónon

Össze akartak házasodni, de a svéd király, a trónörökös idős nagyapja eb­be nem egyezett bele. Egy év múlva, 1973-ban XVI. Károly Gusztáv lépett a trónra, és mint királynak már nem kellett senkinek a beleegyezését kérnie az esküvőhöz. Szilvia és Károly 1976. június 19-én házasodtak össze, három gyermekük született: Viktória hercegnő, Károly Fülöp herceg és Magdolna hercegnő. 

A házaspár kezdeti boldog évei után Károly Gusztáv a 90-es években forró szexpartikon lazított egy szerb maffiózó, Mille Markovics illegális stockholmi éjszakai klubjában, a Club Powerben. Ezeken alulöltözött lányok fürdőztek a pezsgőfürdőben, majd a klub privát szobáiba vonultak vissza. A svéd titkosrendőrség gondoskodott róla, hogy ne hagyjon maga mögött semmilyen bizonyítékot. 

A király az 1996-os atlantai olimpián is szívesen láto­gat­ta a sztriptízbá­ro­kat.  Ekkor Károly Gusztáv egy évig tar­tó szerelmi vi­s­z­ony­­­ba is keveredett az Army of Lovers svéd-nigériai származású énekesnőjével, Camilla Henemarkkal.

„Egy alkalommal már arról beszélgettek, hogy együtt megszöknek, és egy eldugott trópusi szigeten telepednek le” – olvasható a Vonakodó uralkodó című 2010-es könyvben, amelynek megjelenését kö­vetően a király nem tagadott semmit. Annyit megjegyzett, hogy beszélt erről Szilvia királynéval, és úgy döntöttek, túllépnek a dolgon, mert ezek már nagyon régen történtek. 

Tasmaniából Dániába

A dánok első számú kedvence az Ausztráliához tartozó Tasmania szigetén született koronahercegné. Mária a 2000-es sydney-i olimpia alatt ismerte meg Frigyes dán trónörököst a Slip Inn Hotel bárjában szeptember 16-án, és állítása szerint az elején fogalma sem volt róla, hogy a választottja egy skandináv ország hercege.

Mária az olimpia alatt luxusingatlanok eladásával foglalkozott. A fiatalok között akkora volt a szerelem, hogy Frigyes egy éven keresztül többször elrepült Dániából Ausztráliába a lány miatt. Végül Mária költözött át Koppenhágába 2001-ben, majd két év múlva összeházasodtak, és azóta már négy gyermekük született.

Kisgyerekes pincérnő

Igazán lent kezdte Mette-Marit norvég koronahercegné, aki korábban nem vetette meg a bulizást, pincérnőként dolgozott, és egyedülálló anyaként nevelte 3 éves kisfiát, amikor megismerkedett Haakon trónörökössel, és 2001-ben összeházasodtak Oslóban. Mette-Marit megszólítása azóta: Ő királyi fensége! A párnak két gyermeke született, Ingrid hercegnő és Sverre Magnus herceg. 

Úszólány Afrikából

A Zimbabwéból Dél-Afrikába áttelepült Charlene Wittstock úszóbajnok a 2006-os torinói téli olimpián találkozott a sokáig playboyéletet élő II. Albert monacói herceggel, aki a városállam bobcsapatát képviselte éppen. Albert korábban már randizott Brooke Shields és Gwyneth Paltrow színésznőkkel, Claudia Schiffer és Naomi Campbell szupermodellekkel is.

A herceg két házasságon kívüli gyermeket is elismert korábban: egy fiút egy togói stewardesstől és egy lányt egy amerikai nőtől. Charlene nagyon kitartó volt. Négy évet élt Monacóban  barátnőként, míg végre Albert megkérte a kezét. A párnak 2014-ben születtek ikrei: Gabriella és a trónörökös Jakab.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17185186_auto_resized.jpg
origo.hu

Hihetetlen dolgot tett egy orangután Indonéziában, ilyenre eddig nem volt példa

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27713_resized.jpg?avcount=1714747814
origo.hu

Újabb drámai lépés a világháború felé - Ezt követeli Macron

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17177804_auto_resized.png
metropol.hu

Próbáld ki tudásod és érettségizz velünk!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17176315_auto_resized.jpg
vg.hu

Ki hitte volna: a Moltól a Shellig egyik percről a másikra vaskos üzemanyagár-csökkentést hajtottak végre a magyar benzinkutak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17184997_auto_resized.jpg
ripost.hu

Pénzeső májusban, ez a 4 csillagjegy már nyithatja a pénztárcáját

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17184200_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Forgács István: Ha Karácsony marad, a cigányok szép lassan elbontják Budapestet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27709_resized.jpg?avcount=1714747814
origo.hu

Borzalmas gyerekbántalmazás Érden: fejbe dobott egy kisfiút a nevelő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17182360_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Ragyog édesanyja, Katalin hercegné fotóján a szülinapos Sarolta

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180176_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Erdélyi Mónika már feladta a reményt – Jákob Zoltán közbelépett

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183174_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Nincs megállás: sikert sikerre halmoz az ország kedvenc roma pékje

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17185583_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Könnyek közt, komoly elhatározásra jutott az elhunyt magyar legenda özvegye

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27681_resized.jpg?avcount=1714747814
travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/i0nQNQWnFvO3NePFdn8o_G6ieRpmLETUBhXCA2dKtd4/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2IwOWI5MTY2MjUxODRkODJiYjJlZjRmYmI4Y2FkMGY1.jpg
Meglepő

„Nem bántam meg, hogy ezt bevállaltam” – tangás címlapfotón Majka felesége, Majoros Hajni