Celeb

Ősz fejjel is rajong a világ a legnagyobb sztárokért

Gudricza Szabolcs

2019. július 20. szombat 12:00

<p>Nem kell festék!</p>

Ha valaki megőszül, különösen a sztárvilágban, az sokszor kimondva-kimondatlanul is azt jelenti, hogy már túl öreg a pályára, vagy egyszerűen már nem számít. Ám sok olyan híresség akad, aki nem csak méltósággal viseli ősz fürtjeit, de még a csúcson is maradt. Az alábbi összeállításban összeszedtünk néhány olyan sztárt, akinek nem csak jól áll a deres homlok, de még divatossá is teszi őt.

Hugh Grant

A Sztárom a páromban még hullámos barna hajjal bűvölte el a világot Hugh Grant, ám idővel ő is az ősz sármőrök közé emelkedett. Az 58 éves sztár 2013-ban sokkolta először a rajongóit azzal, hogy egy nyilvános eseményre festetlen hajjal érkezett, és bár azóta egyszer sem nyúlt a hajfesték után, az azért érdekli, hogy az internetezők mit gondolnak a külsejéről. Grant szerencsére már annyi ideje a rivaldafényben van, hogy egyáltalán nem zavarja, ha a deres haja miatt bántják.

* * *

Jamie Lee Curtis

A színésznő a tökéletes példa arra, amikor egy hollywoodi sztár beletörődik abba, hogy öregszik. A 60 éves Jamie Lee Curtis a harmincas éveiben kezdett őszülni, és állítása szerint a 41. születésnapján döntött úgy, hogy nem küzd tovább és a maga természetességében fogadja el a korát. És milyen jól tette, hiszen Curtis kis túlzással úgy néz ki, mintha arra született volna, hogy a szép ősz haj tankönyvi példája legyen.

* * * 

Matt LeBlanc

A Jóbarátok Joey Tribbianija, Matt LeBlanc a népszerű sorozatban még fekete hajjal nőcsábászkodott, és egy interjúban elárulta, hogy a tíz évadot megélt sorozat második szezonjától kezdve már festette a haját, hogy eltakarja az egyre szaporodó szürkés hajszálakat. Azóta viszont LeBlanc már büszkén mutatja meg ősz hajkoronáját, amivel talán még sármosabban fest.

* * *

George Clooney

Ahogy a jó bor és a sajt, úgy George Clooney is csak nemesedik a korral. Az 58 éves színész a Facts of Life című, Amerikában kultikusnak számító sorozatban még göndörkés hajjal tűnt fel, ám a karrierjének első átütő sikerét hozó Vészhelyzetben már az őszülő halántékú Ross doktorért őrültek meg a nők világszerte. Az elmúlt 15 évben pedig már szinte teljesen fehér hajával ugyanúgy a legnépszerűbb és legjobban fizetett hollywoodi sztárok között van.

* * * 

Kovács István

Az Egri csillagok Bormemissza Gergőjét, Kovács Istvánt a legendás regényből készült film után szerelmeslevelek tömkelegével árasztották el, és egy interjúban azt mesélte, hogy összesen 27 ezer vallomást kapott. A Szomszédok Desiréjeként már őszülő halántékkal alakította a sármos üzletembert, de világító fehér hajával még most, 75 évesen is képes megdobogtatni a női szíveket.

* * *

Lukács Sándor

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színész és kiváló művész, Lukács Sándorért fiatalkorában még egy olasz filmdíva is bolondult és az sem véletlen, hogy Alain Delonhoz hasonlították. Az ősz hajat is hasonló méltósággal viseli, mint francia kollégája, ám vele ellentétben nem egy nőcsábász, hiszen 1976-ban jött egy lány, aki elrabolta a szívét, és negyven éve magánál is tartja.

Mozgalom indult

Nemrég egy magyar nő, Andri Diána létrehozta a „Merj őszülni!” Facebook-oldalt, amiben arra szólít mindenkit, hogy legyen büszke az ősz hajszálaira. A 37 éves nő szerint, ha több nő vállalná fel már a legelején, hogy őszül, nem hangzana el az a kérdés: „Hogyhogy ilyen korán őszülsz?”, mert kiderülne, hogy ez a dolog egyáltalán nem olyan ritka.

További cikkek

Kapcsolat

Azt pletykálják, Tápai Szabina és Kucsera Gábor is szétmentek: itt a reakció

Villantás

Úgy felhúzta a szoknyáját a pornós, hogy kidobták a boltból miatta – volt, aki lefotózza

Ez is érdekelhet

life.hu

Megrázó látvány: Így néz ki Sas József sírja egy évvel a halála után

mindmegette.hu

Fogyássztori: Alexandra elárulta, hogy fogyott 28 kilót!

szoljon.hu

A Jászkunságban is hódítanak a furcsa keresztnevek

koponyeg.hu

Hózáporokkal és viharos széllel jön a hidegfront

mindmegette.hu

9 egyszerű sajtos-csirkés tészta, amiből garantált a repeta

vg.hu

Perre készül az Omega gitárosa

borsonline.hu

Mécsesek, kerítésre akasztott plüssmackó: szívszorító tragédia történt az újpesti iskolában

origo.hu

Megint csalt, megint lebukott az RTL Klub

ripost.hu

A szerencse forgandó, de ennek a 3 jegynek idén nem lesz oka panaszra

origo.hu

Megerőszakolt egy nőt, kilenc évre börtönben megy a Real Madrid korábbi sztárja