Celeb

Elkaszálta a bíróság Demcsák Zsuzsát

Bors

Létrehozva: 2019.07.13.

<p>Az újdonsült feleséget június 10-én este a Szentendrei út buszsávjában kapcsolták le a rendőrök, akik a helyszínen előállították ittas vezetésért. A bíróság alig egy hónap leforgása alatt döntött a műsorvezető ügyében.</p>

Forrás: Bors

Jogosítány nékül, ittasan randalírozott a buszsávban Demcsák Zsuzsa, aki nem először kerül bajba az alkohol miatt. Legelőször 2014-ben vonták be a vezetői engedélyét, aztán két évvel később, 2016-ban is elkapták, néhány héttel ezelőtt pedig ismét előállították a műsorvezetőt.

A sorozatosan visszaeső televíziós ügyét a bíróság már rutinosan kezeli, így a döntéshozók nem is ültek sokat az ügyön, első fokon el is kaszálták Demcsákot.

– A paraméterek alapján azonosított ügyben a Budapesti II. és III. Kerületi Ügyészég vádat emelt. A vád alapján a bíróság büntetővégzésében 700 ezer forint pénzbüntetést és 3 év járművezetéstől eltiltást szabott ki, azonban a végzés nem jogerős – mondta a Ripost megkeresésére dr. Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség sajtóosztályának helyettes szóvivője.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek