Celeb

Demcsák Zsuzsa hallgat indiai férjéről

Bors

2019. július 2. kedd 05:00

<p>Eltűnt a nyilvánosság elől Demcsák Zsuzsa, aki néhány hete még az egyik legboldogabb nőnek érezte magát. A friss házas műsorvezető hallgatásba burkolózik, amióta újra ittas vezetésen érték.</p>

Forrás: Bors

Május végén boldogan adta hírül Demcsák Zsuzsa, hogy az Ázsia Expressz forgatása alatt férjhez ment. Az ezt követő napokban szívesen nyilatkozott szerelméről és kapcsolatuk részleteiről a sajtó munkatársainak. Arról mesélt, hogy hamarosan Indiába utazik, s férjével együtt tér vissza, s minden országban, ahol járnak eztán közösen, újra és újra megerősítik az esküjüket. A mesébe illő, romantikus, szerelmi történetre mindenki kíváncsi volt. 

Aztán amikor június 11-én a Ripost napilap megírta, hogy valószínűleg újra ittasan vezetett, hirtelen minden megváltozott. A TV2 egykori műsorvezetője egyetlen szót sem akart a történtekről mesélni, hiába volt élő adásban Sebestyén Balázs reggeli rádiós műsorában, ott is kitért a válaszadás elől. Azóta pedig hallgatásba burkolózott.

Közösségi oldalán szintén nem aktív. Lassan két hete nem posztolt semmit. Akkor Zsuzsa egy kagylónyaklánc megtalálásában kérte a rajongói segítségét, amivel kislányát szerette volna meglepni a születésnapjára. Sokan már ezen a poszton is meglepődtek, ugyanis szerintük bármelyik ajándékboltban fillérekért be lehet szerezni az ékszert.

A Bors munkatársa múlt héten szeretett volna interjút készíteni a 40 éves tévéssel. Azután érdeklődtünk volna, hogy miért nem utazott ki férjéhez, mint ahogy azt ígérte. Hiszen azt tervezte, hogy bemutatkozik a tévésként dolgozó Krishan családjának, s ezután együtt trének vissza Magyarországra. Múlt heti telefonhívásunkkor sajnos kifejezetten rossz lelkiállapotban találtuk a korábban mindig jókedvű műsorvezetőt. Érezhető volt, hogy nagyon megviselték a történtek, s talán tovább fokozta szomorúságát az is, hogy szerelmétől több ezer kilométer választja el. – Nincs semmi mondanivalóm, nem akarok nyilatkozni semmiről – mondta szomo­rúan. Hétfőn újra próbáltuk hívni, de telefonja egész nap azt jelezte, hogy ki van kapcsolva. 

További cikkek

Gyász

Három évvel a tragédia után így néz ki Andy Vajna Los Angeles-i sírhelye

Pornó

Elárulta a gigamellű felnőttfilmes, mennyit szexel valójában

Ez is érdekelhet

szon.hu

Félrehúzta a köntösét a nagymellű szőke szépség

ripost.hu

Jégesővel és havazással érkezik a hidegfront az országba, ekkor készül lecsapni

origo.hu

Újabb adóügyi sikert ért el Magyarország Brüsszelben

vg.hu

Perre készül az Omega gitárosa

szon.hu

Tragédia: Elhunyt a nagykállói alapítvány elnöke

koponyeg.hu

Hózáporokkal és viharos széllel jön a hidegfront

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: már 12 fertőzött van, a németek a visszalépést fontolgatják!

vg.hu

Ne lesz kötelező a koronavírus elleni vakcina Csehországban

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 20.: a Szűz fontos tanulságokat kap a sorstól, a Bika szerencsés valamiben

borsonline.hu

Csepregi Éva: „Ilyenkor egy anyát nem lehet megállítani, a szívem romokban hevert”

vg.hu

Milliókat nyerhetnek a kisvállalkozások a ma nyíló pályázaton

origo.hu

Cseh László elmondta, mit gondol a szexuálisan bántalmazott Szilágyi Liliána ügyéről