Celeb

Borral ünnepelte életműdíját Bodrogi Gyula

K.Sz.

Létrehozva: 2019.05.31.

Évtizedes szokását rúgta fel a sztár a jeles alkalomból. A Nemzet Színésze 68 év után is gőzerővel dolgozik.

Újabb nívós díjjal ismerték el a 85 éves Bodrogi Gyula munkásságát. A Nemzet Színészét a Magyar Művészeti Akadémia életműdíjával tüntették ki. Bodrogi Gyulát otthonában sikerült elérnie a Borsnak.

– Elképesztően örülök minden olyan pillanatnak, mikor a kollégák vagy a közönség elismerik a munkámat. Egy életműdíj persze más, hiszen ilyenkor újra meghallom, hány éves vagyok, és hogy 68 év telt el már a pá­lyámból. Szinte hihetetlen, nem beszélve arról, hogy még mindig ennyien szeretnek és elismernek – lelkendezett a színész.

Bodrogi Gyula sosem szerette a nagy felhajtást, szívesen ünnepel csendesen, ahogy a minap is tett párjával, Angéla asszonnyal, akivel évtizedek óta mindennap két pohár whiskyvel zárják a napot. Azonban most a színész kivételt tett a neves nap alkalmából és évtizedes szokását törte meg.

– Találtam egy üveg olasz chiantit, és azt bontottuk ki a nagy alkalomra. Azért sem ünnepelek, mert ez nem valaminek a vége, csak egy állomás. Nyáron Szegeden játszom, majd a következő évadban is több felkérésem van. Amíg élvezem a játékot, addig miért akarnék megállni? – mondta Bodrogi.     

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek