Celeb

Endrei Judit 22 művésszel ünnepelte a születésnapját

Fái

2019. április 20. szombat 10:00

Évtizedes emléket idéz az egykori bemondónő.

Szívmelengető fotót osztott meg követőivel a szerkesztő-műsorvezető. Úgy gondolta, ha neki örömet szerez, talán másoknak is.

– Olajos Piroska fotós találta a képei között, és elküldte ne­kem. Megörültem neki, és az emlékeknek is, amelyeket felidézett. A kétezres évek elején készülhetett. Akkor már nem tévéztem, azért esett különösen jól, hogy a szervező, Csökönyi Rita és az Articsóka igazgatója, Forrai Miklós elhívtak. Annak idején ők találták ki, hogy minden hónapban felköszöntötték a szülinapos hírességeket. A fotón a májusi ünnepelteket látjuk.

– Nagyon szerettem, szinte már vártam, hogy hívjanak. Kaptunk ajándékot, kozmetikumokat, bizsukat, édességet, és az étterem vendégül látott minket. Kedves emlék, ezért gondoltam, megosztom a Faceboo­kon. Egyébként is, amióta megjelent az Anno az én tévém című könyvem, amelyben a tévés emlékeim szerepelnek, nosztalgikus hangulatban vagyok. Felidézem azokat az időket, amikor még voltak bemondókkét műsor közt – meséli Judit, aki újra tévézik a Story4-en. – Sokat járok vidékre, ahol még mindig odajönnek, megölelnek, és könnybe lábad a szemük, amikor arról beszélnek, mennyire szerettek minket, hogy részei voltunk az életüknek, tulajdonképpen családtagok. Milyen jó volt, amíg voltak bemondók. Most jut el hozzám az akkori szeretet.

Judit inkább visszahúzódó, mint nagyvilági életet élt, de az ünnepeltek közül azért többet is közelebbről ismert.

– Hegedűs D. Gézával egy évben, egy hónapban, egy napon születtünk. Mindig van bennem jó érzés, ha őt látom, hallom. Gálvölgyi Jánost nagyon szerettem. Egész fiatal volt még, amikor gyerekklubot vezettem, de már akkor népszerű volt. Eljött, és szórakoztatta a gyerekeket. Bálint Toncsival akkor csináltam a mű­soromban egy szép beszélgetést, amikor elvették tőle a koronát. Falusi Mariann vette meg az én kedvenc kis szentendrei házamat annak idején. Itt lakik a szomszédomban jó húsz éve, általam lett szentendrei. Emlékszem, amikor Geszler Dóri jelentkezett a szépségversenyre, és ott sétált a zsűri előtt, előttünk. Lorán Lenkével hónapokig együtt voltunk egy tévéműsorban az ATV-n, Kállai Borival pedig sokszor léptem fel együtt. Milyen jó lenne újra találkozni! 

További cikkek

Vége

Már a nevét is megváltoztatta Kulcsár Edina

Pénz

Utcagyerek volt, ma olyan Porschéval jár Kulcsár Edina barátja, amiből egy van az országban

Ez is érdekelhet

bama.hu

Torlódás várható - baleset történt kedd reggel Szentlászlón

borsonline.hu

Késelés a XVI. kerületben: Felesége előtt csuklott össze a szíven szúrt családapa

origo.hu

Így nézett szembe a halállal az ír terrorista

mandiner.hu

Megválasztották az Európai Parlament új elnökét

kemma.hu

Teljes az útzár Sárisápon: nagy balesethez riasztották a mentőket

origo.hu

Démoni külsejű lényt fotóztak egy fán

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: 24 év után jutottak ki, pont nélkül zártak – lemondott a kapitány

vg.hu

Letartóztatták az ápolónőt, akit azzal vádolnak, hogy csak imitálta az oltás beadását

nemzetisport.hu

Fehérvár: ukrán középpályás érkezik a Dinamo Kijevtől

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Magunknak és sok mindenki másnak is csalódást okoztunk – Marguc

origo.hu

Sávot váltott a BMW-s az M1-M7-esen, a vétlen autós a betonterelőkön csattant - videó