Celeb

Csobot Adél kisfia: Anya, én téged nem szeretlek!

K. Sz.

2019. április 25. csütörtök 10:00

<p>A kis Nátán az édesapjával szokott óvódába menni, ezért sírni kezdett, mikor a napokban Adél vitte. Az anyukát lelkileg nagyon meg­viselte kisfia zokogása. </p>

Minden szülő rémálmával kellett szembenéznie a közelmúltban Csobot Adélnak. A gyerekeknek vannak apa- és anyaidőszakaik, amikor a kicsik látszólag jobban húznak az egyik szülőhöz. Ez a fordulópont érkezett el Adéléknál, ugyanis nagyobbik fia, a 3 éves Nátán mostanában apás időszakát éli, ami egy-két esetben komolyan megviseli az érzékeny és törékeny énekesnőt. 

– Szóval, nagy levegő… Kedves anyukák! Kezeket fel! Ki az, akinek a gyereke ordította már azt zokogva, igazi mélyről jövő dühből, hogy: "Anya, én téged nem szeretlek!!"?? Jelentem: a kezem a magasban. Az én alig 3 éves fiam megtette. S ha nem lett volna elég, hogy ő a 23 perces út alatt egyébként végig zokogott, ahogy ezt a mondatot elordította: zokogtam én is – mesélte Adél.  

Mint kiderült, a probléma abból adódott, hogy kivételesen Adél vitte bölcsődébe a kisfiút. Pedig ez eddig mindig Nátán édesapja, Istenes Bence reggeli apa-fiú programja volt. Ám a műsorvezetőnek halaszthatatlan programja akadt, így Adélra hárult a feladat, hogy a kis Ádin bátyját elvigyék a bölcsibe. Kezdetben nagyon jól indult a program, ám rövidesen nem várt fordulatot vett a reggeli autókázás. 

– Egyszer csak kezdődik az őrületes sírás-zokogás, hisztéria, kiabálás, hogy nem velem akar jönni, azonnal forduljunk vissza, mert ő inkább apával szeretne bölcsibe menni. Tizenöt perce vagyunk úton, és ő megállás nélkül zokog, majd egyszer csak azt kiabálja hátulról, ami szerintem minden anyukát brutálisan szíven üt: „Anya, én téged nem szeretlek, és komolyan apával akarok bölcsibe menni!“ – üvöltötte neki Nátán, majd Adél is sírásban tört ki. A helyzetet Bence mentette meg, aki hazafelé virággal kedveskedett Adélnak. A Bors felkereste az énekesnőt, hogy további információkat tudjunk meg az esetről, de csak a sajtófőnökét sikerült elérnünk. 

– Adél nem szeretne további részleteket elárulni. Az elmúlt fél évben senkinek sem nyilatkozott, visszavonult a médiaszereplésektől, és a családjára koncentrál – tudatta a Borssal a sztár sajtósa. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ez történik a testünkkel, ha mindennap eszünk paradicsomot

vg.hu

Itt az oroszok gránátvető robotkutyája - videó

borsonline.hu

Megdöbbentő, mi került a talált tárgyak osztályára a Sziget fesztiválon

ripost.hu

8 milliót követelnek Majkától a lemondott koncert miatt

hirtv.hu

Dráma Milánóban: magyar családanyát rabolt el az albán maffia

vg.hu

Perrel fenyegetik azt, aki felszólal a repohár ellen

astronet.hu

Új fejezetet nyithatunk az életünkben ezen a héten az asztrológus szerint

borsonline.hu

Kiderült, ki a gyanúsítottja a VV Anett drámájába fulladt szeánsznak

origo.hu

Exkluzív dokumentumfilm sorozatot forgatott Szalai Attiláról a BioTechUSA (x)

borsonline.hu

„Börtönbe is zárhatnak, akkor is bebizonyítom” - újabb fejlemények Babicsek Bernát tragédiájáról

borsonline.hu

Hátborzongató jóslattal állt elő az új Baba Vanga: ez vár még ránk 2022-ben

További cikkek

CSERE

8 milliót követelnek Majkától a lemondott koncert miatt

BEUGRÓ

Curtis elárulta, miért vállalta el valójában Majka elmaradt koncertjét