Celeb

Sas Józsefet kórházba vitték Thaiföldön

A. T., G. Sz., K. Sz.

2019. március 7. csütörtök 04:20

Pihenni, feltöltődni indult Ázsiába a legendás humorista, ám a thaiföldi nyaraláson nem várt esemény történt. Sas József kórházba került, s ezért a visszautat is el kellett halasztania. Magyarországra a biztonság kedvéért egy orvos is vele tart.

klíma A Bors információi szerint a legendás nevettető a szokásos téli thaiföldi pihenése közben rosszul lett és kórházi ellátásra szorult. Úgy tudjuk, hogy a 80 éves művésznek már napokkal ezelőtt haza kellett volna térnie Magyarországra, ám még a távoli országban erősödik, hogy bírja a majd’ egynapos utazást. Ezért a hazatérését a legnagyobb biztonságban szervezik. Sas József mellett imádott felesége, Zsuzsa és egy orvos is ott lesz a repülőúton.

Heller Tamás évtizedek óta elválaszthatatlan partnere Sas Józsefnek, számtalan nagy sikerű kabaré fűződik a nevükhöz. A 72 éves előadóművész tudott Sas thaiföldi pihenéséről, ugyanis barátja amikor csak tehette, elutazott a kellemes klímájú országba.

– Mindenki egészségének jót tesz az a klíma, a meleg és párás levegő. Azt a közönség is tudta, hogy picit rosszabb volt Józsi egészsége, és valóban lemondott pár előadást. Amikor utoljára beszéltünk, akkor viszont már a visszatérésen gondolkodott, őszre közös műsort tervezünk. Remélem, sikerül, és lesz olyan állapotban, rettenetesen várom már az újabb közös munkát – nyilatkozta a Borsnak Heller.

A 92 éves Baranyi László hosszú évekig rendszeresen fellépett Sas Józseffel a Fészek Művész­klubban és a munkakapcsolaton kívül baráti viszonyt is ápolnak egymással.

– A feleségével utazott Thaiföldre, a tervek szerint a hétvégén érkeztek volna haza. Nagyon féltettem az utazástól, a hőmérséklet-különbségtől, de azt mondta, jól fog esni neki a kikapcsolódás. Mivel azt mondta, pihenni szeretne és a telefonját is kikapcsolja, így én nem beszéltem vele, mióta elutazott – mondta lapunknak a művész, majd hozzátette, hogy októberben egy orvosi vizsgálat után kötelezték a keringési zavarokkal küzdő Sas Józsefet pihenésre a szakemberek. Ugyanakkor a humorista egészségi állapota javulásnak indult, ezért is vágott bele a tengerentúli utazásba.

Sas József tavaly év vé­gén a Heti Naplónak így beszélt egészségügyi problémáiról.

– Úgy nézek ki, mint aki a halála előtt van? Egy nyavalyát, én nagyon jól vagyok. A színpadon nagyon jól érzem magam, és nem kell aggódni ér­tem. Csak felőrlődtem a szervezés közben je­lentkező problémákban, hogy már minden meg van állapítva, aztán kiderül, hogy nem jó a megbeszélt dátum. Annyi ilyen volt, hogy felment a vérnyomásom, de ez nem új dolog, az elmúlt hét évben rengetegszer történt ilyen. Emiatt az egyeztetési nehézségek miatt hagyom most abba a Fészekben a sorozatos előadásokat, de nem a színpadot, a színészetet hagyom ott, mert azt nem tudom. Erre születtem, és a közönség éltet – mondta Sas, akinek keringése korábbi betegségei miatt nincs túl jó állapotban.

– Ugyanannyi gyógyszer van bennem, mint amikor kiborultam, most még sincs semmi bajom, nincs fenn a vérnyomásom. Az érrendszerem nem jó, három stent van bennem, meg a nyakam fel van vágva, szedek gyógyszereket, de jól megvagyok – mondta még novemberben az ATV stábjának a 80 éves Sas, hozzátéve, hogy már kész van egy új műsora, és alig várja, hogy ismét érezze azt a bizonyos bizsergést és adrenalint, amit csak a színpad, a kabaré és a nézők szeretete tud számára nyújtani.    

További cikkek

Válás

Azt pletykálják, egy harmadik miatt válik Kulcsár Edina és Csuti

Szerelem

Szakítás? Megszólalt Molnár Anikó, miután törölte a párjával közös fotókat az oldaláról

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Kivillant a mellbimbója is a csipkefelsőből Tolvai Reninek

life.hu

Ítéletidő! Figyelmeztetést adott ki a Meteorológiai Szolgálat

hirtv.hu

Először szólalt meg Eva Rezesova szabadulása óta: „a mai napig bűntudatom van”

vaol.hu

Bababarát ellátás a szombathelyi kórházban - Fontosnak tartják az aranyóra gyakorlatának ismertetését a leendő édesanyákkal

vg.hu

Túlkínálat miatt lehet jó befektetés az ingatlan

life.hu

Feladta a küzdelmet: meghalt a magyar sportoló

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 17.: a Rák szinte olvas a másik lelkében, az Oroszlán megmutatja erejét

ripost.hu

Csillagjegyed elárulja, mikor kell aludni menned, hogy kipihent legyél

origo.hu

Sokkoló számú vérfertőzés, nyílt pedofília és megrendelhető nemi erőszak Franciaországban