Celeb

Koós János özvegye: Nem fértem oda a férjem sírjához

K. K.

2019. március 22. péntek 04:20

Egyedül akart elbúcsúzni férjétől Dékány Sarolta. Legnagyobb megdöbbenésére azonban tegnap pirkadatkor megközelíteni sem tudta a hantot, amit rajongók sokasága vett körül.

Dékány Sarolta tegnap már kora reggel kilátogatott imádott férje sírjához, hogy csendben, rokonok, barátok és rajongók nélkül emlékezhessen rá. De amit a temetőben talált, az megdöbbentette.

Szerda kora délután helyezték örök nyugalomra a 81 éves korában elhunyt Koós Jánost, akinek a búcsúztatóján hatalmas tömeg gyűlt össze. A rajongók március 20-án fél kettőtől tudták leróni kegyeletüket a Farkasréti temető művészparcellájában, ahova több százan érkeztek, de még így is sok olyan rajongó akadt, aki a temetésen nem tudott jelen lenni.

– Már kora reggel kimentem a temetőbe, mert nem tudtam aludni, és szerettem volna egyedül, egymagam elbúcsúzni a férjemtől. Sajnos erre nem volt lehetőségem, mert hajnalok hajnalán már annyian voltak a sírja körül, hogy nem fértem oda. Gondolom, azok, akik nem tudtak eljönni a búcsúztatóra, most rótták le a kegyeletüket – mondta lapunknak a legendás táncdalénekes özvegye, aki férje búcsúztatóján olyannyira össze volt törve, hogy a szertartásra sem tudott odafigyelni. Ezért is döntött úgy, hogy másnap reggel visszamegy a temetőbe.

– Nem jártam sikerrel. Zavarni sem akartam a gyászolókat, különben is nyugalomra vágytam, inkább elmentem.

– Most itthon vagyok, bőven akad tennivalóm. Nem vagyok jól! Amióta a férjem elment, nem nyúltam a holmijához. Minden ugyanúgy áll. Őszintén szólva semmihez sincs erőm – mondta megtörten az özvegy. Lapunk munkatársa dél körül járt a temetőben, ahol még tartott a „zarándoklat” az énekes sírjához. Bár tömeg már nem volt, szinte percenként érkezett valaki, hogy lerója kegyeletét az elhunyt énekes előtt.

Lányának szórakoztatnia kell a színpadon

Koós János rajongott a gyerekeiért. Lányát úgy imádta, ahogy csak a legjobb apa szerethet. Koós Réka színésznővel, aki örökölte szülei csodás hangját, gyakran állt egy színpadon. Rékának talán azért nehezebb a gyászidőszak, mert színésznőként legnagyobb fájdalmában is nevetnie kell a színpadon. Információnk szerint a Madách Színházban nem kérte a szabadságolását, szeretett édesapja halála után már öt nappal színpadon állt a Bepasiztunk című zenés vígjátékban Détár Enikő és Ladinek Judit oldalán. Áprilisban az említett darab mellett a Mary Poppinsban is láthatják a nézők.

További cikkek

Szerelem

Szakítás? Megszólalt Molnár Anikó, miután törölte a párjával közös fotókat az oldaláról

Villantás

Tóth Andi olyan tangás képet mutatott, még a Nagy Ő sem hagyta szó nélkül

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Portugália–Magyarország élőben az NSO-n!

ripost.hu

Csillagjegyed elárulja, mikor kell aludni menned, hogy kipihent legyél

life.hu

Súlyos és nem múló betegséggel küzd Céline Dion: fájdalmai miatt lemondta koncertjeit

sport.mandiner.hu

Izland Hollandiát is legyőzte – nekünk kötelező három góllal verni őket!

szon.hu

Bogár sírt és remegett - A nyírvasvári férfi először nem akarta átadni a kutyát az állatmentőknek (videó)

origo.hu

Ezeknek az országoknak már idén nemzeti digitális pénzük lehet

life.hu

Feladta a küzdelmet: meghalt a magyar sportoló

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: győzött Izland – így juthatnak tovább a mieink

nemzetisport.hu

Afrika-kupa: kabaréba illő góllal bukta a győzelmet Elefántcsontpart

origo.hu

Így hagyta el a kiutasítása után Ausztráliát Novak Djokovic - képek