Celeb

Friss mécsesek égnek Cipő sírján

kbv

Létrehozva: 2019.03.13.

Hat éve ment el a Republic frontembere.

Forrás: Bánkúti Sándor, Knap Zoltán

Hat éve már, hogy Bódi László Cipő, a Republic alapító-frontembere az égi zenekarban muzsikál. Halálának évfordulója alkalmából kint jártunk a sírjánál, ami a mai napig szépen gondozott. Még halála évfordulójának másnapján is égtek a megemlékezés mécsesei, a sírt és környékét friss virágok borították.

A temetői gondnoktól megtudtuk, ez évfordulótól függetlenül sem szokatlan, de tény, hogy Cipő halálának napján még nagyobb volt a jövés-menés a kistarcsai temetőben. A szépen gondozott sírt legtöbbször Cipő testvére látogatja.

A zenészről természetesen zenekara, a Republic is megemlékezett: közösségi oldalukon egy régi koncertfotóval és egy kedves idézettel. Balázsovits Edit színésznő szintén egy régi fotót tett közzé: Cipő rendszeresen elhívta őt koncertjeikre közösen zenélni, közös lemezt is adtak ki. 

– Még mindig furcsa, hogy nincs Laci, mintha még tegnap is koncerteztünk volna. Mivel nemcsak zenész volt, hanem olyan költő, akinek szövegei reményt és támogatást adnak, sokáig fognak rá emlékezni – mondta a színésznő.

Cipő 2013. március 11-én hunyt el. Szívbeteg volt, transzplantációra lett volna szüksége, ő azonban nem akart más szívével élni, a sajátjával viszont már nem tudott.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek