Celeb

Berki Krisztiánnal nem tervez a TV2

Bors

Létrehozva: 2019.03.04.

Lejárt a szerződése a csatornával, és nem is terveznek vele a tavaszi műsorokban. Berki csak annyit árult el közösségi oldalán, hogy szünetet tart.

December közepe óta eltűnt a képernyőről Berki Krisztián, holott 2014 szeptemberétől kisebb-nagyobb megszakításokkal rendszeresen lehetett őt látni a FEM3 Café egyik műsorvezetőjeként. Berki december végén Floridában, január közepén a Maldív-szigeteken nyaralt feleségével, Mazsival, ám akkor még nem sejtette senki, hogy tévés munka nélkül marad. A Bors értesülései szerint Berki egy darabig nem lesz műsorvezető a TV2 Csoportnál, ugyanis a nemrég lejáró szerződését nem hosszabbították meg.


– Berki Krisztián szerződése lejárt a csatornával, és a tavaszi műsorstruktúrában nem tervez vele a TV2 Csoport. Amennyiben a jövőben ismét képernyőre kerülne, idejében hírt adunk róla – tudtuk meg a TV2 sajtóosztá­lyától.

A futballistából lett üzletemberből lett celeb még az Édes Élet című realityben, 2013-ban debütált a TV2 képernyőjén. 2014-ben főzött a Hal a tortán című vendégváró valóságshow-ban, 2016-ban A Nagy Duettben láthattuk, míg 2017-ben megnyerte az Ázsia Expressz első évadát Ambrus Attilával párban. A FEM3 Café mellett pedig még 2015 februárjában az Éden Hotelben is műsorvezetői feladatot kapott.

Berki tévés szereplései mellett főként botrányairól és különc életviteléről híresült el. Baukó Évával például híresen feszült viszonyt ápolt, előbb ő vádolta meg Baukót, hogy részegen vezetett műsort, majd Baukó vágott vissza azzal, hogy Berki szexuális ajánlattal bombázta. 

Szintén nagy port kavart a csatornánál, hogy az Ázsia Expresszben a műsor utolsó szakaszában Berki felajánlotta versenytársainak, hogy ha előnyhöz juttatják a játékban őt és társát, a Viszkist, visszakapják majd a hetek során összegyűjtött milliós amulettjeik ellenértékét. Ám az izomembernek hiába segítettek, ő nem tartotta be az ígéretét. Előbb azzal védekezett, hogy ő sem kapta meg a jussát a csatornától, s bár ezt a TV2 cáfolta, Berki mégsem fizetett.

A műsorvezető hiánya már a rajongóinak is feltűnt, és Instagram-bejegyzései alatt kérdezősködtek is az okokról.

– Én inkább a határidőnaplómat vezetem, egyelőre nem tervezek képernyős jelenléttel. Majd leszek, ne aggódjon senki, de nekem is kell egy kis szünet – írta Berki Instagram-oldalán egy követője kérdésére.

Természetesen megkerestük Berkit is, hátha a Borsnak többet is elárul a tervezett szünetről, de hivatalosan nem nyilatkozott.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek