Celeb

Dögös szőkével erősít a Drága örökösök

Fái

Létrehozva: 2019.02.20.

Forrás: Végh István

Amikor Ökörapátiban jártunk, hogy meglessük, hogyan forgatják a Drága örökösök címû napi sorozatot, kiszúrtunk egy új szereplőt. A 25 éves szőke szépség, Rujder Vivien ismerős lehet a nézőknek például a Válótársakból vagy a Testről és lélekről című filmből. Már rá is ragasztották a címkét: ő a magyar Scarlett Johansson – pedig sokkal szebb.

A hűvös Ökörapátiban fázósan húzza össze magán a kabátot, de láthatóan élvezi a közös munkát a Tamást játszó, Mohai Tamással és a két pletykás nénivel, Lujzival (Bessenyei Emma) és Margitkával (Fekete Györgyi).

– A karakterem kétlaki lány, itt nőtt fel a faluban, de elment dolgozni egy óceánjáróra. Most hazajött látogatóba Jolika mamához – mesél szerepéről Vivien. – Körülszimatolok a faluban, kik jöttek, kik maradtak. Aztán kuszálódnak a szálak… – teszi hozzá a színésznô, aki a forgatás mellett folytatja a színházi munkáit, épp a Rozsdatemető 2.0 bemutatójára készült. – Nagyon élvezem – mondja lelkesen. – Ahogy a forgatást is, pedig korábban kell kelnem, mint valaha. Előfordult, hogy hajnali fél ötkor jöttem ide, elvittek próbálni délután háromtól hatig, és játszottam este héttől tízig, majd éjjel fél tizenegytől próbám volt. Egy óra híján huszonnégyet talpon voltam, de nem bánom, szeretek dolgozni.

* * *

Játsszon és nyerjen! 2 millió forintnyi készpénzt, wellnesspihenést - de Öné lehet a Seat Arona is! További részletekért kattintson ide!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek