Celeb

Dobó Kata fenntart egy üres széket Andy Vajnának filmje premierjén

Bors

Létrehozva: 2019.02.08.

Hosszú betegség után, 74 éves korában hunyt el Andy Vajna, akit január 31-én temették el a Fiumei Úti Sírkertben. Legutóbbi információk szerint pedig Vajna Tímea személyesen viszi ki a elhunyt férje urnáját Los Angelesbe, a február közepére tervezett búcsúztatóra, így a tengerentúlon is megemlékeznek a filmmogulról.

Vajna korábbi élettársa, Dobó Kata élete első filmjét, a Kölcsönlakást február 12-én mutatják be, amelyen ott lesz a szakma krémje, barátok, ismerősök, kollégák. A színésznő szeretne megemlékezni Andy Vajnáról, ezért egy gyönyörű gesztussal készül a díszbemutatóra.

– Andy sajnos nem látta a film kész verzióját, csak egy nyersen vágottat. Így minden effekttel, kész hanggal már nem tudta megnézni, pedig nagyon szerettem volna neki is megmutatni... Ez a hiányérzet vesz el a jó érzésből, ami most van bennem. Ezt neki is látni kellett volna, és nagyon készült is rá... Öt teremben lesz majd egyszerre az igazi premier tizenkettedikén, és abban a teremben, amelyikben én nézem majd, lesz egy üres széke Andynek – nyilatkozta a Ripostnak Dobó Kata.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek