Celeb

Andy Vajna sírjáról lopják a szivarokat

K. Sz.

Létrehozva: 2019.02.02.

Alig helyezték végső nyugalomra Andy Vajnát, a temetői szarkák már­is fosztogatják a sírját. A szerettei és barátai által vásárolt értékes szivarokat lopták el róla.

Még a leghíresebbek végső nyughelyét sem kímélik a tolvajok, így a néhai Andy Vajnáét sem. Lapunk munkatársai tegnap ellátogattak a Fiumei úti temetőbe, ahol csütörtökön helyezték végső nyugalomra a legendás filmproducert, a Magyar Nemzeti Filmalap vezetőjét. Állami vezetők, a hazai művészvilág nagyjai állták körül a sírt, és többek kö­zött Arnold Schwarzenegger, hollywoodi sztár, volt kaliforniai kormányzó mondott beszédet. Még tegnap is számos turista és rajongó látogatta meg a producer végső nyughelyét, hogy lerója kegyeletét. Ám nem mindenkit a tisztelet vezetett a virágokkal borított sírhoz.

Szomorúan tapasztaltuk, hogy míg tegnapelőtt több tucat kubai szivar hevert Andy Vajna fényképe előtt, melyeket a barátok, tisztelők hagytak ott „útravalóként” a közismerten sokat szivarozó elhunytnak, tegnap már alig harmincat találtunk. A drágább darabok eltűntek, értékük szerény számítás szerint is félmillió forint.

A furcsaságok ezzel nem értek véget, ugyanis két rejtélyes férfit láttunk a sír körül lófrálni, láthatóan munkatár­sainkat is szemmel tartották. Az nem derült ki, hogy civil ruhás őrök, látogatók vagy szarkák voltak-e, mindenesetre több mint harminc percen keresztül járkáltak a virágokkal borított sír környékén.

A Bors felkereste a temető igazgatóságát, de a főigazgató csak hétfőn, írásban tud válaszolni a kérdéseinkre. Annyit sikerült megtudnunk, hogy nincs megerősített őrség a temetőben, illetve hogy Vajna sírján addig maradnak a virágok, amíg nem kezdenek hervadni.    

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek