Celeb

Agárdi Szilvi: Érzem, hogy idősebb párom lesz

Bors

Létrehozva: 2019.02.15.

Egy társkereső alkalmazáson bukkant a Bors az alig látó énekesnő profiljára. Agárdi Szilvi kipróbálta az online társkeresést, de már csak személyesen ismerkedik.

Agárdi Szilvi annyit hallott már ismerőseitől a Tinderről, hogy ki akarta próbálni a netes társkeresés népszerű formáját.

– Egyébként soha nem ismerkedem online, és nem nagyon válaszoltam senkinek, pedig rengetegen próbálkoztak. Az volt az érdekes, hogy sokan fel sem fogták, hogy szinte semmit nem látok – mesélte a Borsnak Szilvi, aki arról is beszámolt, hogy alig látóként miként keres kapcsolatot.

– Nekem elsődleges szempont, hogy személyesen találkozzunk, mert fontos, hogy érezzem az il­lető kisugárzását, mert azt ír magáról, amit szeretne, ráadásul nem is biztos, hogy úgy ki tudja magát fejezni, mint élő szóban. Az ismerkedéseim szinte száz százalékban személyes kapcsolattal kezdődtek, általában ismerős segítségével, mert azt sem igazán kedvelem, ha valaki leszólít az utcán. Azt is megtanultam, hogy bulikban nem keresünk kapcsola­tot, mert a fiatalemberek ott fűt-fát ígérnek, aztán kiderül, hogy nem minden úgy van, ahogy elmesélték – mondta az egyetemi ta­nulmányai végén járó lány, aki sokszor elkeseredik, amiért a mai lá­nyok már el sem várják, hogy ud­varoljanak ne­kik.

– Valahol be­lül biztos vagyok ben­ne, hogy ne­kem idősebb pá­rom lesz, mert a korombeliekkel nehezebb be­szélgetni. Ne­kem a hang olyan, mint más­­nak a külső, hiszen ha úgy adódik, azt hallgatom egy életen át. Az illat a má­­sik, ami nálam tényező, de a legjobban az esik, ha a partnerem elfelejti vagy próbálja természetesen kezelni, hogy szinte semmit nem látok. Akkor azt érzem, hogy teljes értékű embernek tart. Ugyanakkor azt sem szeretem, ha valaki túlzottan vigyáz rám. A két dolog közti egyensúlyt a legnehezebb megtalálni – tette hozzá Szilvi.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek