Celeb

Színházi szerepekkel tér vissza Kulka János

Bors

Létrehozva: 2019.01.23.

Forrás: Végh István

Noha 2016-os agyvérzése miatt sokáig szorult kezelésre és emiatt szerepléseket sem vállalt, úgy tűnik, napról napra jobban van Kulka János (60), és már színházban is vállal szerepeket.

Január 31-én mutatják be ugyanis egy független alkotócsoport Árvácska címűdarabját, melyben ő is vállalt egy kisebb szerepet, márciusban pedig egy Csehov-darabban láthatjuk majd, a Trojka Színházi Társulás Cseresznyéskert-feldolgozásában, méghozzá Gryllus Dorka oldalán.

Hamarosan megkezdődnek a színpadi próbák, amelyről korábban már egyeztettek a rendezővel is.

– Jánossal előzetesen felmértük a helyzetet, hogy mit és hogyan tud megcsinálni. Azt gondolom, minden megvan benne ahhoz, hogy csodálatos legyen a játéka. Arról nem is beszélve, hogy milyen nyugodt és derűs. Jelenléte sok erőt ad a társulat tagjainak – nyilatkozta a Blikknek Soós Attila, a darab rendezője, aki gőzerővel készül a márciusi előadásra.

Eke Angéla (32) számára nem csak azért öröm, hogy a direktor felkérte a darabba, mert szeret a társulattal dolgozni, hanem azért is, mert így együtt szerepelhet Kulkával.

– Nagyon megtisztelő és óriási öröm vele dolgozni. Amikor még tanuló voltam, a Nemzeti Színházba kerültem először, olyan nagyra tartott színészek közé, mint János, és mindig csodálattal néztem azt a nagy erőt, ami benne is megvan. Akkor még csak picike szerepeket kaptam, szövegem sem volt, és arról ábrándoztam, hogy egyszer egyenrangú színészként dolgozhassak vele... A betegségéről nem beszélünk, ez nem téma köztünk, hiszen egyáltalán nem befolyásolja a munkát – mondta a Blikknek a színésznő.

Kulka János hamarosan a tévék képernyőjén is visszatér. Nemrégiben a hangját kölcsönözte egy autómárka reklámfilmjének. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek