Celeb

Pikáns paródiát írt Ciniről Marcellina

K. Sz.

Létrehozva: 2019.01.05.

A két énekesnő az utóbbi egy évben lettek elválaszthatatlan barátnők. Marcellina szerint humorral lehet csak feldolgozni életünk tragédiáit.

Forrás: Facebook

Igen különleges módját választotta barátsága kifejezésére Marcellina. Az előadóművész hosszú ideje énekli a Moulin Rouge című filmből ismert Lady Marmalade című világslágert, amit egy korábbi tévéműsorra írtak át Szigeti Edittel Zalatnay Cini születésnapjára. Az alig 4 perces dalba Zalatnay egész éle­tét belesűrítették, énekelnek legnagyobb sikereiről, szerelmeiről és Playboy szerepléséről is.

– Egy ember élete soha nem csak jó vagy csak rossz, ezzel Ci­­ni is így van. Amikor meghallotta a dalt, jót röhögött. Tudta, hogy nem bántó szándék volt ben­ne, hanem a humor, amit ő is értékel. Nagyon sokáig csak kolléganők voltunk, az utóbbi évben lettünk igazi barátnők. Talán az évek és a bölcsesség hozott össze minket, hisz sok jót és rosszat éltünk meg együtt – mesélte Marcellina, aki súlyos quadbalesete óta újult erővel tért vissza legújabb, Hola Hola című, 100 ezres nézettségű dalával.

– Látják az emberek, hogy mit szenvedett Cini ezektől a sztoriktól, de talpon maradt, amit nagyon kevesen tudtak volna utánacsinálni. A közönség ezt nagyon meg is hálálta, hiszen rengeteget lép fel még mindig – tette hozzá Marcellina. Kerestük Zalatnay Saroltát is, aki súlyos influenzája miatt képtelen volt nyilatkozni, innen is gyors gyógyulást kívánunk neki. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek