Celeb

Ördög Nóra néha rossz anyának tartja magát

K. Sz.

Létrehozva: 2019.01.10.

A közösségi oldalon csak azt látják Ördög Nóra rajongói, hogy családjával bejárja a világot. A gyerekei gyönyörűek, a férje imádja. Ám a műsorvezető állítja: sokszor gondolja, hogy sikertelen.

A nők esetében sokszor vetődik fel a kérdés, hogy az ő életükben mi is a siker. Vajon csak akkor sikeres egy nő, ha karrierje van, vagy édesanyaként is érhet el olyat, ami kimagasló? Lehet mindkét fronton maximálisan teljesíteni? Többek között ezt elemezték a Sikeres nők című pódiumbeszélgetésen az Erkel Színházban hazánk olyan meghatározó női, mint Borbély Alexandra, Sütő Enikő, Stahl Judit vagy Ördög Nóra.

A TV2 műsorvezetőnője lehetne az élő példa arra, amikor egy nő mindkét fronton megküzd a sikerért. Hosszú évek és kemény munka volt, amíg az RTL Klub egykori gyakornokából az ország legmeghatározóbb műsorvezetőjévé vált. Aztán amikor a csúcson volt, magánéletében hosszú ideig minden nő rémálmát élte meg: hiába próbálkoztak férjével, Nánási Pál fotóssal, nem sikerült teherbe esnie. A hit azonban sokat segített, és végül megszületett nagylánya Mici, majd nem sokkal később kisfia, Vencel. Azt gondolhatnánk, Nóra megtalálta a tökéletes egyensúlyt az élete minden területén, s most ő az egyik legboldogabb nő a világon, de kiderült, nem így van.

– Lehet, a munkámban sikeres vagyok, de anyaként totál sikertelennek érzem magam abban a pillanatban, amikor a hangsúly elmegy valamelyik irányba. Az életemben ez a folyamatos küzdelem, hogy ezt az egyensúlyt megtaláljam. Így aztán nagyon sok mélypont van valamelyik oldalon. Számomra a siker lemondás, és totál kudarcnak élem meg, hogy me­gint szalad a lakás. Azt tűztem ki magam elé, hogy próbálok ezen a fronton is összeszedettebb lenni – mondta a beszélgetésen Nóra, aki irigylésreméltó tévéskarrierjével sincs maximálisan megelégedve. – Én egyetlen műsort sem tudok mondani az elmúlt tizenegynéhány évből, ami után úgy jöttem ki, hogy „hmmm ez nagyon jó volt”.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek