Celeb

Meghan legújabb agymenése: vegán festékkel szürkére festi a gyermekszobát

Bors

Létrehozva: 2019.01.23.

Forrás: AFP

Környezetbarát, nemsemleges szobába érkezik Meghan és Harry herceg babája! A várandós hercegné nemcsak férjére erőltette rá extrém egészségtudatos életmódját, de úgy tűnik, születendő gyermekére is. A nagy állatbarát Meghan évek óta nem eszik húst, és már Harryt is rászoktatta a vegán étkezésre.

A hercegné a kutyáján kívül semmilyen állati eredetűt nem tűr meg új, frogmore-i otthonukban, s mindenből a leginkább természetbarát verziót követeli meg. Állítólag a gyermekszoba falait is vegán, azaz szigorúan természetes alapanyagokból álló festékkel mázolja majd.

Egy biobolt leírása szerint a vegán festék a következőket tartalmazhatja: márványliszt, krétapor, növényi kazein, porcelánföld, talkum, kovaföld, mészhidrát, szóda, metil-cellulóz. Meghan csak olyan termékeket engedélyez, amelyeket nem teszteltek állaton, nem tartalmaz tejszármazékot és méhviaszt sem.

A szülők jó eséllyel már tudják, hogy áprilisban kisherceggel vagy kishercegnővel bővül-e a család, ám egyelőre nem akarják elárulni a baba nemét. A gyermekszoba falainak és bútorainak színével sem akarnak fogódzót adni: nemsemleges árnyalatokat használnak majd. A The Sun című portál értesülései szerint a fehér és szürke színek dominálnak majd a gyerekszobában.

A frogmore-i birtok felújítása Meghan kívánalmai szerint hárommillió fontba, azaz több mint egymilliárd forintba kerülnek.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek