Celeb

Görög Zita: A kislányomat nem engedem modellkedni

K. K.

Létrehozva: 2019.01.19.

<p>Saját példájából tudja, milyen lélekölő árnyoldalai vannak a szakmájának.</p>

Zita állítja: első gyermeke, Milán születésekor 12 évvel ezelőtt csomó mindentől parázott, de rendkívül igyekezett, hogy lazább legyen.

– Amolyan tipikus első gyermekes anyuka voltam, aki mindenre rácsodálkozott. Sokszor lelkiismeret-furdalásom volt azért, mert nem tudtam száz százalékot nyújtani minden egyes percben. Tökéletesen anya, társ és háziasszony, mondhatni egy szuper nő szerettem volna lenni, és úgy éreztem, hogy folyton kudarcot vallok. Nem beszélve arról, hogy mindeközben a testem változásaival is szembe kellett néznem.

– Meg kellett ismernem, el kellett fogadnom a szülés utáni új külsőmet, és azt, hogyha belenézek a tükörbe, akkor már nem egy hamvas huszonéves lányt látok, hanem egy éppen kicsit meggyötört kialvatlan édesanyát. Ezek nem voltak nagy változások, és külső szemmel senki nem vette észre csak én, de akkor is sok időbe telt, mire már nem zavartak ezek a dolgok. Végül a legnehezebb időszakban találtam önmagamra. Akkor, amikor egye­dülálló édesanyává váltam – vallja be a Borsnak Görög Zita. 

– Tanulságos hét év volt, aminek köszönhetően ma már a helyére került az életem és olyan párra leltem, aki mellett nem roppanok bele a folytonos bizonyításba – taglalja az egykori modell, aki épp utóbbi miatt nem szeretné, hogy kislánya majd a modellkedéssel komolyan foglalkozzon.

– Lotti tízéves, és elkezdett picit csajoskodni, nézegetni magát a tükörben, igényesebb lenni a külsejére, amivel nincs is baj, de azt semmiképpen nem szeretném, hogy modell legyen. Pontosan tudom, hogy ez a szakma milyen csorbát tud ejteni egy gyerek lelkén, ennek pedig én nem szeretném kitenni a kislányomat – fűzte hozzá Zita, aki a szüleivel ellentétben mindenkor szeretne jelen lenni gyermekei életében. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek